Αυτή είναι γυναίκα: Το μυαλό της γεννάει ιδέες, έχει άποψη, έχει παιδεία και κουλτούρα.

Αυτή είναι γυναίκα

Κυρία μου, υποκλίνομαι

Μια γυναίκα, που είναι πραγματική γυναίκα και το αποδεικνύει. Το μυαλό της γεννάει ιδέες, έχει άποψη, έχει παιδεία και κουλτούρα. Είναι εργατική, οργανωμένη, έξυπνη και τολμηρή. Ζούσε στην Λάρισα, αλλά επειδή δεν της άρεσε μετακόμισε με την οικογένεια της σε ένα χωριό.

 pozmarino

Έτσι που λέτε. Η Μένη Χατζηπαναγιώτου και ο άντρας της, ζούσαν στην Λάρισα, αλλά όταν απέκτησαν το πρώτο τους παιδί επειδή είχαν βαρεθεί να ζουν στα τσιμέντα, αποφάσισαν να μετακομίσουν σ’ ένα χωριουδάκι.

Παρ’ όλο που και στην Λάρισα έμεναν σε μονοκατοικία, πήραν την μεγάλη απόφαση και πήγαν στο Πουρνάρι. Ένα χωριό της Θεσσαλίας, κοντά στην Λάρισα που ανήκει στον δήμο Τεμπών. Ένα χωριό με το οποίο δεν είχαν καμία σχέση πιο πριν και δεν γνώριζαν κανέναν εκεί. Κι’ όμως δεν υπήρξε ούτε μία φορά όλα αυτά τα χρόνια που να μετάνιωσαν για την απόφασή τους. Ήθελαν να πατάνε χώμα και όχι τσιμέντο και υποστηρίζουν σθεναρά ότι υπάρχει μία ποιότητα ζωής στο χωριό που δεν στην παρέχει η πόλη….nikosonline.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue