Αυτή είναι η αφίσα της φιλανθρωπικής συναυλίας στην Αστόρια για τον Αντώνη Βαρδή

Αντώνη Βαρδή θα σε τραγουδάμε μια ζωή»
ο τίτλος της συναυλίας με φιλανθρωπικό σκοπό που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στην Αστόρια της Νέας Υόρκης στο Melrose Ballroom.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τα γεύματα των αστέγων στο ίδρυμα «Ο Άλλος Άνθρωπος», ίδρυμα που αγαπούσε και στήριζε ο Βαρδής, όπως φαίνεται και από το μήνυμα του Γιάννη Βαρδή στη σελίδα του στο facebook, στις 3 Σεπτεμβρίου, μια μέρα μετά τη φυγή του Αντώνη Βαρδή:
Είναι επιθυμία του Αντώνη Βαρδή, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν προς ενίσχυση των σκοπών της οργάνωσης «Ο Άλλος Άνθρωπος» , που φροντίζει να παρέχει γεύματα σε ανθρώπους άστεγους. Ο αριθμός λογαριασμού της Οργάνωσης είναι: Τράπεζα Εurobank αρ. 0026.0294.88.0200608548.
 
Η πρωτοβουλία ανήκει στον τραγουδιστή Χρήστο Πέρρα, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια κάνει καριέρα στην Αμερική. Ο Πέρρας μαζί με άλλους Έλληνες καλλιτέχνες, τραγουδιστές και μουσικούς της Νέας Υόρκης θα παρουσιάσουν τα τραγούδια του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή, συμμετέχοντας αφιλοκερδώς.
 
Πηγή: Bizznews
 
10649613 684568284983829 6742332516877359143 n

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue