Αυτή Την Άνοιξη, Διασκέδασε Με Την Ψυχή Σου, Στην Παραμυθένια GoldenLand!

Από τις 19 Απριλίου έως τις 8 Ιουνίου, ένας παραμυθένιος κόσμος, εμπνευσμένος από τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών και τη Χώρα του Ποτέ, ζωντανεύει στον προαύλιο χώρο του Golden Hall. Το αγόρι που δεν μεγαλώνει και μπορεί να πετάξει, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στη GoldenLand, ένα μαγικό μέρος με νεράιδες, πειρατές και Ινδιάνους, για να διασκεδάσουν μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και εκπλήξεις! 

To Καράβι του Κακού Πειρατή 

Ένα πειρατικό καράβι καταφθάνει στο Golden Hall για να ταξιδέψεις μαζί του και να ζήσεις μοναδικές περιπέτειες γεμάτες παιχνίδι και δράση. Ξέφυγε από τον Κακό Πειρατή, κολύμπησε μέχρι το Νησί της GoldenLand και σκαρφάλωσε στους βράχους αναρρίχησης! 

Το παραμυθένιο Δενδρόσπιτο 

Μπες στο Δενδρόσπιτο και γνώρισε έναν κόσμο γεμάτο παραμύθι και φαντασία, συμμετέχοντας στα παιχνίδια της Κάισσα και στις φανταστικές ζωγραφηγήσεις της visual artist-performer Λήδας Βαρβαρούση. 

Το χωριό των Ινδιάνων 

Δύο εντυπωσιακές ινδιάνικες σκηνές teepee σε περιμένουν για να γνωρίσεις τους Ινδιάνους, να μεταμορφωθείς με face painting σε έναν από αυτούς και να φτιάξεις μαζί τους μουσικές κατασκευές και ινδιάνικα καπέλα. 

Το Bungee Trampoline 

Μάθε να πετάς, όπως ακριβώς το ανέμελο και σκανδαλιάρικο παιδί από τη Χώρα του Ποτέ, στο Bungee Trampoline! Μην ξεχάσεις να επισκεφθείς το κιόσκι με τις γλυκές λιχουδιές, ακριβώς δίπλα! 

Αυτή την Άνοιξη, διασκέδασε με την ψυχή σου, στην παραμυθένια GoldenLand! 

Γνώρισε από κοντά τον μαγικό κόσμο της GoldenLand, από 19/4 έως 8/6. Κάθε Πέμπτη & Παρασκευή 17:00-21:00 και κάθε Σάββατο 11:00-20:00. 

Την πασχαλινή περίοδο, οι νεράιδες, οι πειρατές και οι Ινδιάνοι θα σε περιμένουν Σάββατο 20/4 & Κυριακή 21/4 11:00-20:00, Μεγ. Δευτέρα έως Μεγ. Πέμπτη 12:00-20:00, Μεγ. Παρασκευή 13:00-19:00, Μεγ. Σάββατο 12:00-18:00, Τρίτη 30/4 έως Παρασκευή 3/5 12:00-20:00, Σάββατο 4/5 & Κυριακή 5/5 11:00-20:00. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue