Αυτό το νέο Beauty Blender από σιλικόνη θα το λατρέψετε!

Αν ρωτήσουμε όλες τις beauty gurus και τις κοπέλες που αγαπούν το makeup γενικότερα, είναι σίγουρο πως ένα μεγάλο ποσοστό θα απαντήσει πως λατρεύει το beauty blender. Τόσο το original, όσο και τις πολυάριθμες παραλλαγές του που κυκλοφορούν στην αγορά. Αν δεν ξέρετε τι είναι (αρχικά έχω μείνει άφωνη :P), εννοούμε όλα εκείνα τα σφουγγαράκια που χρησιμοποιούμε για το μακιγιάζ μας, που συνήθως έχουν το σχήμα αυγού. Τα χρησιμοποιούμε φανατικά και μπορούμε, δίχως αμφιβολία, να πούμε πως έχουν αλλάξει δραστικά την καθημερινή ρουτίνα του μακιγιάζ μας. Σε τι διαφέρει, λοιπόν, το νέο Beauty Blender από σιλικόνη;

Αρχικά, ίσως θυμάστε, πως πριν λίγο καιρό σας είχαμε μιλήσει για το SiliSponge, δηλαδή την αντίστοιχο του beauty blender από σιλικόνη. Στην ουσία, συνδύαζε όλα τα οφέλη του αρχικού, δίχως να απορροφά το μακιγιάζ μας.

Screen20Shot202017 01 0920at203.31.3320PM

Το νέο προϊόν που κυκλοφόρησε στην αγορά, είναι το Evie Blender! Είναι διαφορετικό από το beauty blender, καθώς δεν είναι το κλασικό “σφουγγάρι”. Δεν έχει πόρους, ούτε απορροφά οποιαδήποτε ποσότητα μακιγιάζ. Έτσι, δεν χαραμίζουμε μέρος από το αγαπημένο μας (και πιθανώς ακριβό) foundation, concealer κλπ. Για τον ίδιο λόγο, είναι πολύ πιο εύκολο να το καθαρίσουμε. Το σφουγγάρι χρειάζεται καθαρισμό μέχρι τον πυρήνα του. Αντίθετα, η σιλικόνη απαιτεί μόνο επιφανειακό καθαρισμό και δεν μαζεύει βακτήρια και μικρόβια από τα υπολείμματα μακιγιάζ και την υγρασία.

Όχι μόνο καθαρίζεται εύκολα, αλλά δεν χρειάζεται και καθόλου χρόνο για να στεγνώσει. Απλώς το πλένετε και είναι έτοιμο για χρήση!

Και ποια η διαφορά του από το Silisponge; Ομολογουμένως εύλογη ερώτηση. Το Evie Blender, δεν μοιάζει με επίθεμα σιλικόνης, αλλά έχει το αρχικό σχήμα αυγού που βολεύει τις περισσότερες γυναίκες. Είναι πιο εύκολο στην διαχείριση στο χέρι και διευκολύνει την εφαρμογή τόσο στις μεγάλες όσο και στις μικρές επιφάνειες του προσώπου (το SiliSponge δεν είχε “μυτερή” πλευρά).

Ακόμη, καθώς η επιφάνειά του δεν είναι λεία, εφαρμόζει το προϊόν όπως θα έκανε και το σφουγγαράκι μας. Δεν είναι βαρετό και διάφανο. Είναι πολύχρωμο και έχει υπέροχο glitter♥

Τέλος, είναι φτιαγμένο από υπο-αλλεργικό υλικό και μπορείτε να το βράσετε ή να το αποστειρώσετε με οινόπνευμα. Ιδανικό αν είστε makeup artist και το χρησιμοποιείτε σε πελάτες!

Εσείς θα δοκιμάζατε το νέο Beauty Blender από σιλικόνη; Ή παραμένετε πιστές στα σφουγγαράκια;

Aπό την Έλενα Τσακιρίδου και το ikonomakis.gr!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue