Αυτόν τον χειμώνα “φοράμε” 5 αποχρώσεις του ξανθού!

To έχουμε ξαναπεί. Είμαστε λάτρεις του ξανθού. Αγαπάμε τις ξανθιές φίλες μας. Τις λατρεύουμε. Αρκεί να αποφεύγουν τα κοινότυπα λάθη που συναντάμε συνήθως.

Είναι δύσκολο να υποστηρίξεις το ξανθό. Και πρέπει να είσαι πραγματικά αποφασισμένη ότι θέλει περισσότερη φροντίδα και περιποίηση από τις καστανές και τις σκούρες αποχρώσεις.

Στο ikonomakis.gr τους αρέσουν να βλέπουν φωτεινά χρώματα. Γι αυτό διαλέξαμε για εσάς 5 από τα πιο ωραία ξανθά για φέτος το χειμώνα και σας τα παρουσιάζουμε.

H μόδα προστάζει white winter ice blonde. Πιο ψυχρά πλατινέ χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με το κρύο και το χειμωνιάτικο τοπίο.

Αν είστε ξανθιά ή αν αποφασίσετε να γίνετε ξανθιά παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τους ειδικούς. Καλό είναι να αποφεύγουμε να κάνουμε πειράματα στα μαλλιά μας.

Οι ειδικοί ξέρουν πώς να περιποιηθούν τα μαλλιά σας. Απαραίτητος σύμμαχος είναι το μαγικό olaplex τόσο μέσα στη βαφή (in salon treatment) όσο και για την περιποίηση στο σπίτι.

Επίσης πρέπει να φροντίζετε τα ξανθά μαλλιά σας και να τα ενυδατώνετε με τα κατάλληλα προϊόντα. Ρωτήστε τον κομμωτή σας ποια σειρά είναι κατάλληλη για εσάς.

news.ikonomakis.gr wp content uploads 2016 11 blonde color 1

news.ikonomakis.gr wp content uploads 2016 11 blonde color 2

news.ikonomakis.gr wp content uploads 2016 11 blonde color 4

news.ikonomakis.gr wp content uploads 2016 11 blonde color 6

Γράφει η Αθηνά Γκαντήραγα

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue