Αγαπάμε τα λαϊκά για αυτό πάμε ΤΡΙΧΟΡΔΟ!

«Φτιάχνοντας αυτόν τον μικρό κομψό χώρο, ο νους μας ήταν στην ποιότητα, στις χαμηλές τιμές και στο λαϊκό τραγούδι».

Αυτό λένε οι άνθρωποι στο Τρίχορδο, ένα μεζεδοπωλείο στα Εξάρχεια, που γνωρίζει απίστευτη επιτυχία. Δεν υπάρχει ημέρα της εβδομάδας που να μην «διώχνει» κόσμο.

Τι είναι αυτό όμως που το κάνει να διαφέρει από τα δεκάδες μεζεδοπωλεία και… ρεμπετάδικα;  Τρία είναι τα βασικά του ατού.

  1. Η ποιότητα στο φαγητό και στο ποτό.
  2. Οι χαμηλές τιμές
  3. Η ποιότητα στα live.

Εδώ οι άνθρωποι δεν υπολογίζουν τα έξοδα προκειμένου να έχουν καταπληκτικά σχήματα, οργανοπαίχτες και τραγουδιστές των λαϊκών μας τραγουδιών, των ρεμπέτικων και των αρχοντορεμπέτικων. Οι μέτριοι μουσικοί και τραγουδιστές δεν έχουν θέση στο «Τρίχορδο».  Επίσης, εδώ θα βρείτε αποκλειστικά και μόνο Ελληνικά προϊόντα. Τα φαγητά και τα ποτά είναι όλα από Έλληνες παραγωγούς- και τίποτα αγορασμένο από ξένες αλυσίδες σουπερ-μάρκετ. Και είναι απίστευτο ότι ακόμα υπάρχει χώρος στο κέντρο της Αθήνας που έχει την μπύρα 2,5 ευρώ.

Τίποτα στο Τρίχορδο δεν είναι στημένο, τίποτα δεν είναι ψεύτικο. Οι τακτικοί πελάτες έχουν όλο το θάρρος να σηκωθούν, να ανοίξουν το ψυγείο και να πάρουν τη μπύρα τους. Οι μουσικοί αυτοσχεδιάζουν και δέχονται επί τόπου παραγγελίες . Όσο για τον κόσμο, τραγουδάει και χορεύει εντελώς αυθόρμητα. Κάθε μέρα ανοιχτά από τις 12 το μεσημέρι (εκτός Κυριακής).

Κανείς εδώ δεν παριστάνει κάτι που δεν είναι…..

Τ Ρ Ι Χ Ο Ρ Δ Ο

Εμμανουήλ Μπενάκη 60

Εξάρχεια, 10681 Αθήνα

694 927 9261

https://www.facebook.com/tabularasaclub/?fref=ts

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue