Αγαπημένος Γιώργος Μαζωνάκης μας ανοίγει την καρδιά του: Νιώθω ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχω ζήσει

Η Άννα Τσιάλτα ήταν εκεί στην ημέρα των media και ο Γιώργος Μαζωνάκης μας μίλησε για όλα αυτά που ετοιμάζει και θέλει.

Συνεπής στο ‘ραντεβού’ του με το κοινό-ένα ραντεβού που ανανεώνεται κάθε δύο με δυόμιση χρόνια- οΓιώργος Μαζωνάκης μας παρουσιάζει το νέο του προσωπικό ολοκληρωμένο album με τον γενικό τίτλο«Το Παράξενο Με Μένα».IMG_1927Κάθε δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Μαζωνάκη αποτελεί γεγονός, έχει πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα ή, όπως λέει χαρακτηριστικά και ο ίδιος ‘πολυμορφικό’ χαρακτήρα, και είναι πιο ώριμη από την προηγούμενη.Με γνώμονα και οδηγό πάντα το συναίσθημα, ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι συνεργάτες του επιλέγουν τραγούδια που τον εκφράζουν πραγματικά, ουσιαστικά και εσωτερικά, τραγούδια ισχυρά με λόγο ύπαρξης στην ολότητά τους.Το «Παράξενο με μένα», το καινούργιο album του Γιώργου Μαζωνάκη που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας τριλογίας που ξεκίνησε με τα «Ίσια ανάποδα» και συνεχίστηκε με το «Λείπει πάλι ο Θεός».

 

Με τους κύριους Φωτόπουλο και Τσιαπανίτη απο το Δρόμος fm Πρόκειται για μια μακρά περίοδο διαρκών επιτυχιών με τραγούδια σταθμούς και ταυτοχρόνως με την κατάκτηση μιας ωριμότητας που συμβαδίζει με την ολοένα αυξανόμενη λαμπερή παρουσία του τραγουδιστή.Ο Γιώργος Μαζωνάκης πάνω στο stage δίνει όλο τον εαυτό του ξεπερνώντας τα ελληνικά standards και δημιουργεί αυτή τη μοναδική σχέση με το κοινό. Το καινούργιο album ολοκληρώνει μια περίοδο και ορίζει την έναρξη μιας καινούργιας. Η φετινή του καλοκαιρινή περιοδεία περιλαμβάνει εμφανίσεις σε ανοικτά θέατρα και club σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο καθώς και μεγάλα φεστιβάλ.

Αφετηρία το Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στο Βύρωνα την Παρασκευή 12 Ιουνίου όπου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά σε μια μεγάλη συναυλία-σταθμό.Ο εξαιρετικός Γιώργος Μαζωνάκης με το φετινό του summer tour «Καλοκαίρι στο τέρμα» για μια ακόμη φορά δημιουργεί τη δική του μοναδική κατάσταση στο χώρο του τραγουδιού και του θεάματος.Μαζί του η Μαλού, που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχία της «Μια φορά στο τόσο» και έχει ήδη ξεχωρίσει για το ταλέντο και τη φρέσκια παρουσία της.Μιλήσαμε μαζί του σε μια συνέντευξη μοναδική με λίγα λόγια αλλά πολύ αγάπη και ζουμί.

Διαβάστε τι μας είπε ο ίδιος για όλα αυτά …

Πολύ ανανεωμένο όμορφο και αναζωογονημένο σας βλέπω;

Απέχω από τα βραδινά για αυτό Άννα μου.  Εχω σταματήσει το βράδυ την δουλειά και όπως καταλαβαίνεις ξεκουράστηκα. Λίγο η γυμναστική και η διατροφή, λίγο ο Μάιος μήνας ανανέωσης και η ετοιμασία μου για την περιοδεία με βρίσκει έτσι.Μια χαρά σας βρίσκω καλύτερο από ποτέ.Σε ευχαριστώ πολύ Άννα μου και το bizznew.gr που είστε εδώ μαζί μου για την παρουσίαση μας.

Πως αισθάνεστε για όλο που ζείτε αλλά και την αγάπη του κόσμου;

Αυτό που με ρωτάς το αντιλαμβάνομαι τα τελευταία χρόνια . Μετά από αρκετά χρόνια δουλειάς με τον εαυτό μου, για να μπορώ να εκτιμήσω κάποια πράγματα. Υπάρχουν κάποιες φορές,  που μας συμβαίνουν πράγματα και δεν τα αντιλαμβανόμαστε πάντα. Έτσι έρχονται οι στιγμές που πρέπει να λέμε ένα Σε αγαπάω, ένα ευχαριστώ και να το νιώθουμε, για να μπορούμε να πάμε μπροστά την ζωή μας.

Δεν έχετε υπάρξει αχάριστος όμως στην ζωή σας;

Αυτό δείχνει η πορεία σας.Όχι δεν έχω υπάρξει αχάριστος ποτέ.Μπορώ να σου πώ πως έχω υπάρξει αχάριστος με τον εαυτό μου με τις δυνάμεις μου, που κάποιες φορές τις ξεπερνούσα. Μόνο με τον εαυτό μου κάνοντας ‘’κακό’’ σε εμένα. Όχι σε κάποιον άλλο ή σε όλους αυτούς που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και με αγαπούν.Δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό για εσάς.

Πως το καταφέρνετε;  

Υπάρχουν στιγμές που περνάνε από το μυαλό μου και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που έχω κατακτήσει και έχω. Είναι υπέρτατο συναίσθημα να μπορείς να το νιώθεις. Το νιώθω αρκετές φορές και μπορώ να σου πω με απόλυτη σιγουριά πως με αυτό το συναίσθημα όλα πηγαίνουν τόσο καλά. Είναι ωραίο να νιώθεις στον υπέρτατο βαθμό όλα αυτά που βγαίνουν από μέσα σου… Ίσως για αυτό να σας πηγαίνουν όλα τόσο καλά.

Τυχαίο δεν είναι τι λέτε;

Τυχαίο σίγουρα δεν είναι. Όταν νιώθεις έστω και για λίγα δευτερόλεπτα στην ζωή σου συναίσθημα ευγνωμοσύνης για ότι κάνεις και ότι σου δίνετε απλόχερα αλλά και με κόπο, αυτό εισπράττεις. Είναι μια ευλογία για λίγους …Θέατρο Βράχων για πρώτη φορά.

Πως αισθάνεστε για αυτό;

Είναι κάτι το μεγαλειώδες να ξεκινάς την περιοδεία σου από το θέατρο Βράχων. Είναι μοναδικό συναίσθημα για μένα και είμαι ευτυχής για αυτό. Αυτό που με χαροποιεί πολύ φέτος είναι ότι έχουμε στάδια, θέατρα, γήπεδα και κλάμπς να κάνουμε συναυλίες και μου αρέσει ιδιαίτερα.

Θα γεμίσουμε στάδια φέτος;

Μακάρι όλα να πάνε καλά με δύναμη και θέληση να τα γεμίσουμε.

Το cd πάει πολύ καλά και ο κόσμος το αγάπησε.Πάει πολύ καλά και το στηρίζουμε πολύ, Δόξα τον θεό. Μια δουλειά με κόπο και αγώνα αλλά και πολύ αγάπη και χαίρομαι πολύ που ο κόσμος το αγάπησε και το δείχνει.   Άλλωστε είναι η περίοδος που θερίζουμε τώρα. Δουλέψαμε πολύ για αυτό έχουμε πολλές στιγμές καλές και κακές αλλά όλα αυτά μας φέρνουν εδώΜεγάλη συνεργασία για το Χειμώνα με Βασίλη Καρρά.Μια φοβερή συνεργασία  που το συζητάμε πολλά χρόνια. Τώρα είναι η σωστή στιγμή να το κάνουμε. Είναι αυτές οι στιγμές οι πουτάνες… που η ζωή μας πάει τελικά έτσι όπως πρέπει να μας πάει.

Μια ευχή του Γιώργου θέλουμε για να κλείσουμε την όμορφη συζήτηση μας.

Να υπάρχει ψυχική και σωματική υγεία σε όλους μας. Θεωρώ ότι είναι πολύ βασικό στην ζωή μας.  Να κοιτάμε λίγο προς το μέσα μας. Μας το επιβάλει αυτό η εποχή μας. Το καλύτερο να το ζήσουμε … και το πιο σημαντικό να έχουμε έρωτα για όλα όσα κάνουμε …

Φωτογραφίες Αποκλειστικές – Δήμητρα Παναγοπούλου

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue