Αγγελική Αρβανιτοπούλου: Κρυμμένα Νοήματα στις Συμπεριφορές των Άλλων-Μια ομιλία Διαπροσωπικών Σχέσεων που δεν πρέπει να χάσετε

Κάποιος που αισθάνεται υπόγεια ανταγωνιστικά προς εμάς θα βρει τρόπο να μας ξηλώσει την αξία αν δημιουργήσει ένα κλίμα και μια δυναμική ανάλογη στον περίγυρο μας που να του το επιτρέπουν.

Οι άνθρωποι έχουμε την ικανότητα να αλλάζουμε τις ποιότητες που ζούμε, ιδιαίτερα αν αυτή η αλλαγή μας εξυπηρετεί.Δεν βλέπουμε αυτό που είναι εκεί έξω, αλλά αυτό που θα περιμέναμε ή θα θέλαμε να υφίσταται. Συνήθως, για παράδειγμα, περιμένουμε να δούμε ασήμαντους μουσικούς να επαιτούν παίζοντας στο δρόμο. Όταν ο Τζόσουα Μπελ σε διάσημο πείραμα, έπαιζε για 45 λεπτά στο μετρό, κανείς δε γύρισε να δώσει σημασία. Αν αυτό συνέβη για μια τόσο μεγάλη προσωπικότητα και Αξία στην Τέχνη, φανταστείτε, το πώς στην καθημερινή κατανάλωση μας αλλάζουμε κάποιες άλλες, λιγότερο κραυγαλέες αξίες και ποιότητες, πώς καθηλώνουμε ανθρώπους που δεν μας αρέσει να είναι τριγύρω μας ή πάνω από μας, πώς εθελοτυφλούμε και δεν ακούμε ”τη μουσική που παίζει” γύρω μας.

Τόσο πολύ συμβαίνει αυτή η διαστρέβλωση της πραγματικότητας που θα ήθελα να σας δώσω το εξής μήνυμα : Μην προσπαθείτε να αποδείξετε καμιά αλήθεια, μην πενθείτε το χαμένο δίκιο σας, παρά μόνο βρείτε τρόπους να οριοθετήσετε τη δική σας πραγματικότητα και προστατεύστε την, να μην μπορεί να εισχωρήσει κανείς εκεί και να την καταπατήσει ανεξέλεγκτα.

Κρυμμένα Νοήματα στις Συμπεριφορές των Άλλων

Μια συνάντηση γιορτινή,

με celebrities και πρόσωπα της δημόσιας ζωής κοντά μας,

μια ομιλία Διαπροσωπικών Σχέσεων που κάθε φορά που την κάνω ενθουσιάζομαι και περισσότερο,

με ερωτήσεις που θα απαντηθούν μια μια,

Στην πιο αρχοντική αίθουσα του Hyatt, στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας, με τους αγαπημένους μου,
δηλαδή με Εσάς :
Κρυμμένα Νοήματα στις Συμπεριφορές των Άλλων
Δωρεάν
4μμ 29 Απριλίου Hyatt

Κράτηση θέσεων στο inbox ή στο e-mail wingyspring@gmail.com

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue