Ακολούθησε την ρουτίνα της Jennifer Aniston’s και μάθε πως διατηρείται μέχρι τώρα!

H Jennifer Aniston είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του Χόλυγουντ και σήμα κατατεθέν για τις στιλιστικές της επιλογές όσο και για την απλότητα του total look της.

Είτε πρόκειται για το σήμα κατατεθέν…τα μαλλιά της και το χρώμα τους, είτε για το ηλιοκαμένο χρώμα της, η 52χρονη είναι και ήταν πάντα στο top 10 της ομορφιάς.

Παρακάτω δείτε μερικά από τα μυστικά της πως διατηρεί την ομορφιά της.

Έχοντας αναγνωρίσει ότι το νερό, το αντηλιακό και ο καλός ύπνος είναι τα πραγματικά κλειδιά για ένα υγιές δέρμα καθώς μεγαλώνουμε, η Aniston είναι πάντα ενημερωμένη για τα προϊόντα και τις θεραπείες προσώπου στο σπίτι. Οι μάσκες ομορφιάς που επιλέγει είναι το νούμερο ένα, καθώς και η λήψη συμπληρώματος κολλαγόνου, είναι ένα άλλο σημαντικό κομμάτι της καθημερινής της ρουτίνας. Έτσι προσπαθεί να έχει ευεξία εξωτερικά και εσωτερικά.

Η Melanie Simon και η Joanna Czech είναι τα αγαπημένα της skincare πρόσωπα που εκεί καταφεύγει για τις περιποιήσεις του προσώπο της. Χρησιμοποιώντας νανο και pico ηλεκτρικά ρεύματα, ωθούν τα κύτταρα του δέρματος να ξεκινήσουν τη λειτουργία “επισκευής και αποκατάστασης” για ένα πιο σφριγηλό, υγιές δέρμα. Επίσης δεν λείπει από την beauty ρουτίνα της το μαγικό εργαλείο προσώπου ZIIP.

863909a5eb4df50a051b3a2e287af0f1c8 ZIIP Beauty Device and Golden

Δύο άντρες ήταν πάντα παρόντες στην επαγγελματική ζωή της Aniston – από τις μέρες της «Rachel» έως τώρα – ο κομμωτής της, Chris McMillan, και ο hair colorist Michael Canalé. Ο McMillan είναι ο άντρας πίσω από αυτό το περιβόητο χτένισμα πριν από περίπου 27 χρόνια και εξακολουθεί να την κουρεύει και να τη χτενίζει μέχρι τώρα. Ομοίως, ο Canalé εξακολουθεί να δουλεύει τη “μαγική” του φόρμουλα, για υπέροχο χρώμα μαλλιών της ηθοποιού μέχρι σήμερα.

Jennifer Aniston Wavy Ends Blonde Highlgihts Hair 1

Όπως κάθε γυναίκα που παραμένει τόσο αδύνατη και σφιγγιλή στα πενήντα, έτσι και η Aniston εργάζεται σκληρά για να το πετύχει αυτό. Τα καλά νέα είναι ότι της αρέσει η άσκηση και έχει πει στο παρελθόν ότι αισθάνεται «πολύ όμορφα» μετά την προπόνηση, «επειδή έχω φροντίσει το σώμα μου, παράγονται οι ενδορφίνες και το αίμα μου κυκλοφορεί. Φροντίζω το ένα σώμα που έχω». Για το σκοπό αυτό, συμπληρωματικά έχει προσθέσει τη πυγμαχία, την γιόγκα και τη κάρδιο άσκηση, κάτι που κάνει για τουλάχιστον 20 λεπτά κάθε μέρα. Φυσικά δεν λείπει ο διάδρομος το ποδήλατο από το σπίτι της. Τελειώνει τις προπονήσεις της με σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας.

anniston

Ο εκπαιδευτής της, Leyon Azubuike πρωταθλητής πυγμαχίας και ιδρυτής του Gloveworx, είναι παρέα της στις προπονήσεις. Οι συνεδρίες τους ξεκινούν με μια προθέρμανση γιόγκα 15 λεπτών και ενσωματώνουν τα πάντα.

Τελικά τίποτα δεν είναι εύκολο, όλα χρειαζόνται θέληση και σκληρή δουλειά!

 

Ειρήνη Ρισσάκη

Μου αρέσουν τα ταξίδια και η μόδα. Στο μέλλον θα ήθελα να δουλέψω σε κάποιο οίκο μόδας, στο κομμάτι του marketing. Είμαι τελειομανής και μου αρέσουν οι αυθόρμητες αποφάσεις καθώς έτσι ζεις τις ωραιότερες περιπέτειες.  

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue