ALCHEMIA SOAPS 9414ed20

Alchemia Handmade Self-Care Rituals | Μια μοναδικά μινιμαλιστική εμπειρία spa στο σπίτι

Το Alchemia έρχεται να επαναπροσδιορίσει την καθημερινή ρουτίνα περιποιήσεις, εμπνευσμένο από την τελετουργία ολιστικής κάθαρσης του νου, σώματος και ψυχής. Με μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα σαπούνια και μάσκες φτιαγμένα με υλικά φυσικής προελεύσεις, προσελκύει ένα ευρύ κοινό ανεξάρτητος ηλικίας και φύλλου.

ALCHEMIA SOAPS 3

Προσφέροντας μια μοναδικά μινιμαλιστική εμπειρία spa στο σπίτι, με σαπούνια που μοιάζουν με γλυπτά και μάσκες περιποιήσεις που έρχονται σε μορφή σκόνης, το Alchemia, ενθαρρύνει την ελευθερία και ευελιξία στη χρήση των προϊόντων. Όλα η συλλογή προϊόντων είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει διάφορες ανάγκες και τύπους δέρματος. Συνοδεύεται από θεραπευτικούς άργιλους και περιλαμβάνει συστατικά όπως γάλα γαϊδούρας και κατσίκας, βούτυρο καριτέ, αλοή βέρα και φυσικά απολεπιστικά όπως ο καφές, το ρίζι, ο κουρκουμάς και ο παπαρουνόσπορος. Το σχήμα των σαπουνιών είναι εμπνευσμένο από βότσαλα προσεκτικά διαλεγμένα από τις πανέμορφες παραλίες των Παξών. Τα βότσαλα αυτά έχουν δημιουργήσει τις βάσεις, τα καλούπια, των μοναδικών Alchemia Soaps. 

ALCHEMIA SOAPS 2

Τα αρώματα είναι εμπνευσμένα από όλες τις άκρες του κόσμου και οι συσκευασίες των προϊόντων είναι απλές, επαναχρησιμοποιούμενες και φτιαγμένες για αυτούς που ταξιδεύουν συχνά.

Η έμπνευση πίσω από αυτό το brand είναι αποτέλεσμα των ερεθισμάτων που έχει πάρει από την ζωή και τις περιπλανήσεις της στον κόσμο η ιδρύτρια της εταιρίας, Άλκηστις Βενετοπούλου. Θέλοντας να δημιουργήσει προϊόντα  για τον σύγχρονο άνθρωπο που έχει περιορισμένο χρόνο αλλά χρειάζεται να επανασυνδεθεί με το σώμα του, να κόψει ταχύτητα και να δώσει στον εαυτό του προτεραιότητα.

ALCHEMIA SOAPS 1
Το αρχικό έναυσμα της Άλκηστις Βενετοπούλου ήρθε μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης της, πριν περίπου ένα χρόνο, που είχε πολύ ευαίσθητο δέρμα. Ήταν τότε που οι επιλογές της αγοράς δεν κάλυπταν τις ανάγκες που είχε για κάτι αγνό και θεραπευτικό και τότε που έφτιαξε τα πρώτα δικά της χειροποίητα σαπούνια. Με ερεθίσματα από την ζωή της στο εξωτερικό, έχοντας ζήσει εννέα χρόνια στο Λονδίνο, κάποιο διάστημα στη Νέα Υόρκη και έχοντας κάνει πολλά ταξίδια στο ενδιάμεσο όπως στην Ιαπωνία, Κίνα, Μαρόκο, Κωνσταντινούπολη, Ινδία, Λάος, Πακιστάν και Σενεγάλη, μπόρεσε να απογειώσει και να εξελίξει μία απλή ιδέα. 

MAR HORNOVA scaled

Τα προϊόντα παρασκευάζονται ηθικά στο νέο Alchemia Handmade Self-Care Rituals Showroom, Παρίτση 38, Νέο Ψυχικό, Αθήνα το οποίο είναι διαθέσιμο για one-on-one ραντεβού. Εκεί θα σας υποδεχτεί η ιδρύτρια και θα σας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο του Alchemia που είναι ένας τρόπος ζωής.

www.alchemiasoaps.com 

@alchemia_soaps

 

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue