Αλίκη-Δημήτρης: Ένας δυνατός έρωτας που επισφραγίστηκε με έναν λαμπερό γάμο

I8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο γάμος της Αλίκης και του Δημήτρη

 gamos vougioulakis

Την μέρα όμως του γάμου, όλα ήταν τέλεια και όπως ήταν αναμενόμενο, φίλοι και θαυμαστές κατέκλυσαν την εκκλησία και τον προαύλιο χώρο. Όλοι ήθελαν να τους δουν και να τους αγγίξουν, δημιουργώντας ένα πρωτοφανή πανικό και ενθουσιασμό. Το μυθικό ζευγάρι της εγχώριας showbiz αποφάσισε να παντρευτεί και έγινε πανικός.

Ήταν λέει, ένας δυνατός έρωτας που επισφραγίστηκε με έναν λαμπερό γάμο που απασχόλησε πολύ τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά κράτησε λίγο. Αλίκη Βουγιουκλάκη –Δημήτρης Παπαμιχαήλ 52 χρόνια πριν.

Ήταν 18 Ιανουαρίου του 1965 όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο λόφο των Δελφών στις 4 το απόγευμα. Τα δημοσιεύματα της εποχής αναφέρουν ότι η προετοιμασία της νύφης κράτησε 3 ώρες επιλέγοντας ένα μακρύ, λευκό νυφικό με ουρά, μοντέλο του οίκου….. 

Διαβάστε την συνέχεια, δείτε και το γαμήλιο άλμπουμ των φωτογραφιών στοnikosonline.gr

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue