Όλα Όσα Πρέπει Να Γνωρίζετε Για Τις Αληθινές Σχέσεις

Οι αληθινές σχέσεις στις μέρες μας σπανίζουν. Αυτό το βλέπουμε καθημερινά και πολλοί από εσάς το βιώνετε ή το έχετε βιώσει. Οι περισσότεροι άνθρωποι πλέον κάνουν σχέσεις απλά για να ομορφαίνουν την καθημερινότητα τους. Νιάζονται όμως για άλλον; Έχουν συναισθήματα; Βλέπουν την σχέση σοβαρά; Όλα αυτά είναι κάτι που αποσχολούν πολλούς τον τελευταίο καιρό. 

Οι αληθινές σχέσεις θέλουν πράξεις, πάθος, αγάπη, σεβασμό και ειλικρίνεια!

Σε Θέλουν δίπλα σοτν σύντροφό σου και όχι απέναντι. Σε θέλουν μέρος του ονείρου και όχι έξω από αυτό. Θέλουν οι Κυριακές να σας βρίσκουν παρέα. Θέλουν τα “χαζά ” καβγαδάκι” να είναι το αλατοπίπερο της σχέσης. Διότι όπως λένε «έρωτας χωρίς τσακωμό νοστιμάδα δεν έχει». 

Πόσες φορές κάνατε σχέση και ενώ εσείς νιώθατε τόσα πολλά ο άλλος ήταν κάπως αλλιώς;

Αυτό δεν είναι αγάπη, δεν είναι σχέση,  αυτό είναι απλά «δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω στη ζωή μου και είπα να σε εκμεταλλευτώ για όσο αντέξω.»

Οι άνθρωποι όμως δεν είμαστε παιχνίδια άψυχα, που όσο και αν μας πονέσεις εμείς θα αντέξουμε, είμαστε άνθρωποι με συναισθήματα και κάποιες φορές λυγίζουμε κρυφά μέσα μας. Άλλες φορές φοράμε ένα προσωπείο, ένα ψεύτικο πρόσωπο, ένα παγωμένο χαμόγελο, ώστε να δείχνουμε δυνατοί και πως τίποτα δεν μας νοιάζει.

Στην πραγματικότητα μας νοιάζει και μας πονάει που ενώ εμείς δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, εκείνος μας άδειασε σε χρόνο ρεκόρ!

Αλλά είπαμε οι αληθινές σχέσεις θέλουν πάθος, αγάπη, σεβασμό! 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue