Αν υπάρχει αληθινή φιλία μεταξύ γυναικών …


24 Μάι 2017

Βρεθήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Με αυτούς τους κοινούς γνωστούς αυτήν την στιγμή δεν μιλάμε ούτε εγώ, ούτε εκείνη. Δεν κάνουμε κολλητή παρέα –αν και θα το θέλαμε πολύ. Όταν βρισκόμαστε όμως, ή όταν ανταλλάσσουμε μηνύματα είναι σαν να είμαστε οι απόλυτα κολλητοί. Είναι ορθολογίστρια, τα «χώνει» χωρίς φόβο και πάθος, λέει ευθαρσώς την γνώμη της και γι’ αυτό άλλωστε έχει συμπάθειες και αντιπάθειες. Ένα όμως είναι σίγουρο: Δεν περνάει απαρατήρητη.

SPIROPOULOS h 645 450

Η Χριστίνα Πολίτη έγινε γνωστή σαν κοσμικογράφος σε διάφορα έντυπα και σαν «η φίλη της Βίσση», αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Είναι μορφωμένη, έξυπνη, με δηλητηριώδες χιούμορ και μητέρα 2 αγοριών….

–          Ας ξεκινήσουμε από τα επαγγελματικά… Είχες αρκετές προτάσεις για την τηλεόραση αλλά επέλεξες να «χτυπήσεις» στο «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» που άρεσε… Τι’ ναι αυτό που σε κέντρισε σε αυτό και το επέλεξες;

Έχω καταλήξει να κάνω τηλεόραση χρόνο παρά χρόνο. Δεν ξέρω, δεν είχα ποτέ ακριβώς ελκυστικές προτάσεις. Έτσι κρίνω πάντα «παρεϊστικα». Επέλεξα την Ναταλία και θα την επέλεγα όπου και να ήταν. Είναι η καλύτερη παρουσιάστρια και από τους λίγους ανθρώπους του χώρου που ξεχωρίζουν για την πραγματική τους ευγένεια. Κορίτσι από σπίτι με τρομερό ταλέντο στις ισορροπίες. Η Ναταλία αγαπάει την τηλεόραση, εγώ όχι τόσο. Αν με πετύχαινε μία δεκαετία πριν που είχα μεγαλύτερα κέφια θα είχαμε κάνει… παπάδες!

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr

14469553 10154607723654295 4870650617562240186 n

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue