Αναμνήσεις Από Ζευγάρια Που Ήταν Κάποτε Μαζί

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και μετά από δύο πολύ πετυχημένα άρθρα με ζευγάρια του παρελθόντος που κοντεύαμε να ξεχάσουμε πως υπήρξαν ζευγάρια, μου άνοιξε την όρεξη και για ένα τρίο. Έτσι και αρχίσω να γράφω για ζευγάρια –που δεν τα ξέρει κανείς – θα με κλείσουν μέσα. Χωρίς αποδείξεις δεν μπορώ. Τα ξέρω, τα έχω δει, αλλά ωραιότατα μπορούν να με μηνήσουν για συκοφαντική δυσφήμηση.

Λοιπόν ένας μεγάλος καρδιοκατακτητής τα παλιά χρόνια ήταν ο Κώστας Αρζόγλου. Αρχικά παντρεύτηκε με την Υβόννη Μαλτέζου και έπειτα με την Βέρα Κρούσκα. Μόλις χώρισαν εκείνος δημιούργησε δεσμό με τη Ρίκα Βαγιάννη μέχρι να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του, όπως έλεγε ο ίδιος, την Έλενα Ακρίτα • Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου θεωρείτο μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της εποχής. Παντρεύτηκε τον Δάνη Κατρανίδη, χώρισαν και το 1981 έβγαινε με τον γνωστό από την «Λάμψη» ηθοποιό Τάκη Ανούση. Η Μίρκα το 1992 έβγαινε με τον Φρέντυ Γερμανό, ο οποίος είχε χωρίσει από την Μαρία Ιωαννίδου. Πριν από τον Φρέντυ όμως η Μιρκα έβγαινε και με τον ηθοποιό Βασίλη Κούκουρα, ο οποίος το 1992 έβγαινε με την ηθοποιό-τραγουδίστρια Μαριάνθη Σοντάκη η οποία πριν έβγαινε με το Φίλιππο Σοφιανό…

Αυτά για να σας ανοίξει η όρεξη, πάμε να δούμε τι σας έχω σήμερα

Αυτός όταν πρωτοβγήκε στο θέατρο έγινε ανάρπαστος. Ένα όμορφο, ψηλό ταλαντούχο παιδί και πολύ straight. Γούσταρε τις γυναίκες με χίλια. Όλοι γράφουν για τους γάμους του, αλλά πριν απ΄ αυτά, πολύ πιο πριν, το 1977 (21 ετών) είχε σχέση με μια ώριμη ηθοποιό (43 ετών). Μεγάλος έρωτας και μεγάλη σχέση. Έξι χρόνια κράτησε και μάλιστα ετοιμάζονταν για γάμο. Είχε γραφτεί κιόλας. Είχε γίνει και εξώφυλλο. Όμως καπάκι ήρθε ένα νέο εξώφυλλο που έλεγε πως… ο γαμπρός το έσκασε!

Μετά τον χωρισμό του, ως ελεύθερος πια… «όργωσε». Είναι γνωστό άλλωστε πως δεν τον ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες (ηλικίες και τέτοια). Γυναίκα να είναι και πάνω της. Είναι από τους λίγους άντρες που φλερτάρει ακόμα και 60αρες ή και 70αρες! Μια σχέση του που κοντεύει να περάσει ντούκου είναι αυτή με μια τραγουδίστρια, ίσως γιατί κράτησε πολύ λίγο. Ήταν το 2012, αυτός ήταν 56 ετών και εκείνη 29. Όλοι μιλούσαν τότε για το νέο ζευγάρι της showbiz. Οι πρώτες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, έδειχναν πολύ je t’ aime καταστάσεις. Το πότε και το γιατί χώρισαν άγνωστο. Παραμένει ένα μυστήριο. Μερικές φαρμακόγλωσσες τότε είπαν… «γλύτωσε το κοριτσάκι». Αουτς!

Όταν το μάθαμε όλοι είπαμε «τι ταιριαστό ζευγάρι»!!! Αυτή η βασίλισσα του modeling κι αυτός ο ράμπο του μπάσκετ. Του έριχνε 4 χρόνια βέβαια, (εκείνη είναι του 1967, εκείνος του 1971), αλλά ήταν ένα πανέμορφο ψηλό ζευγάρι (εκείνη 1.86, εκείνος 2.01). Λένε ότι τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Αλλά κι΄ εκείνος. Μάλιστα το πάθος τους ήταν τόσο έντονο που οι δηλώσεις του τύπου «βρήκα τον άνθρωπό μου» δεν έλειπαν και από τις δύο πλευρές. Αυτός μάλιστα τότε εκμυστηρευόταν στους πολύ κοντινούς του φίλους πως εκείνη έχει όλα τα στοιχεία που έπρεπε να έχει μια γυναίκα για να την παντρευτεί. Όμως και αυτή η σχέση έληξε άδοξα και έμεινε μόνο σαν ανάμνηση…. Κρίμα!

Η συνέχεια είναι εδώ… https://bit.ly/2BksXQA 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue