Ανανεώστε Τη Ματιά Σας Με Τη Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 Της Swarovski

  • Η νέα Συλλογή Γυαλιών της Swarovski περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα από νέα σχέδια και λεπτομέρειες εμπνευσμένες από το ουράνιο τόξο, που χαρίζουν εκθαμβωτική ενέργεια στη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι
  • Με αυτή τη συλλογή, η εταιρεία παροτρύνει τις γυναίκες να ανανεώσουν το στυλ τους και να δουν τον κόσμο με άλλα μάτια
  • Τα νέα σχέδια γυαλιών ηλίου και οράσεως εκπέμπουν τη χαρακτηριστική λάμψη Swarovski

Αυτή τη σεζόν, η Swarovski Eyewear προσφέρει στις γυναίκες τη δυνατότητα να δουν με διαφορετικό τρόπο τον κόσμο τους, χάρη στην καταπληκτική και εκθαμβωτική Συλλογή Γυαλιών Α/Κ 2020.

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, Nathalie Colin, μιλά για τη συλλογή γυαλιών: «Ανεξάρτητα από εάν πηγαίνετε στο γραφείο, χαλαρώνετε σε μια τροπική παραλία ή αντιμετωπίζετε τις υψηλές θερμοκρασίες της πόλης, τα γυαλιά ηλίου και οράσεως αποτελούν “must” αξεσουάρ που απογειώνουν τη λάμψη σας στη στιγμή. Αυτά τα απαραίτητα στοιχεία μιας γκαρνταρόμπας ανανεώνουν το στυλ σας και συνάμα αλλάζουν τη θεώρησή σας για τον κόσμο που σας περιβάλλει, καθώς τον καθιστούν πιο ζωηρό, λαμπερό και πολύχρωμο».

Η συλλογή περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα από νέα σχέδια –που όλα εκπέμπουν τη χαρακτηριστική λάμψη Swarovski– σε διαχρονικά σχήματα, τα οποία συνδυάζουν εκθαμβωτικές νέες λεπτομέρειες με τις σύγχρονες τάσεις. Τα νέα χρώματα που αντλούν έμπνευση από το ουράνιο τόξο διαποτίζουν με παλλόμενη ενέργεια την παλέτα της σεζόν και αντισταθμίζονται εξαίσια από το μαύρο –που είναι πάντα στη μόδα– καθώς και από πιο απαλές αποχρώσεις. Οι λεπτομέρειες από κρύσταλλα Swarovski σε κάθε σχέδιο ενισχύουν τη λάμψη και απογειώνουν το στυλ αυτών των γυαλιών. 

Ρίξτε μια ματιά και διαλέξτε αυτό που σας ταιρίαζει και σας εμπνέει για αυτό το καλοκαίρι.

Για να μάθετε περισσότερα για τη Swarovski, ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Facebook ή επισκεφθείτε την τοποθεσία Swarovski.com, ενώ για να δείτε πώς δίνουν λάμψη στα σύνολά τους άλλες φίλες της εταιρείας μας, επισκεφθείτε την πλατφόρμα #SparkDelight της Swarovski.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue