Άνοιξη 2016: τι θα φορέσουμε

Και ο χειμώνας σιγά σιγά φεύγει. Έτσι τουλάχιστον όλοι θέλουμε να ελπίζουμε. Kαι κάνουμε σχέδια φυσικά για να υποδεχτούμε οτιδήποτε με ανοιξιάτικο αέρα. 
 
Για αυτό και εμείς ήδη έχουμε μπει στο mood και ονειρεύομαστε πιο ζεστές ημέρες. Σκεφτόμαστε ρίγες, ανοιχτά χρώματα, πασαρέλες και τι είναι must φέτος.
 
Ήδη υπάρχει μία τάση στην δεκαετία του ’70, όπως επίσης το suede κυριάρχησε στις πασαρέλες σε πολλά κομμάτια σχεδιαστών όπως Jonathan Saunders και  Rebecca Minkoff. Δαντέλες σε πολλά χρώματα που φέρνουν την άνοιξη και girly αποχρώσεις του ροζ παντου. Φλορά με υπέροχα χρώματα “μυρίζουν” παντού σε έντονα χρώματα!
 
Άντε να δούμε τι άνοιξη μας περιμένει και φέτος κορίτσια μου 🙂
 
Τάνια Νικολοπούλου
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue