“Aphrodite De Milo” Couture 2019 – 2020 By Vassilios Kostetsos

Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και ώρα 18:30, στον κήπο των Μουσών του Νομισματικού Μουσείου (Ελ. Βενιζέλου [Πανεπιστημίου] 12, Αθήνα) ο διεθνούς φήμης Έλληνας δημιουργός Βασίλειος Κωστέτσος, παρουσίασε την καινούργια του συλλογή Haute Couture για το 2019-2020 με την ονομασία “Aphrodite De Milo”.

Μια μοναδική συλλογή ενδυμάτων που αναδεικνύει και υμνεί το γυναικείο κάλλος. Μακριά αλλά και πολύ κοντά ενδύματα από ολομέταξες μουσελίνες, κρεπ σατέν ποικιλμένα από κρύσταλλα αποκτούν λάμψη, που παραπέμπει σε αρχαία ελληνικά αργυρά και χρυσά νομίσματα καθηλώνοντας το βλέμμα.

Για τον άνδρα παρουσιάζονται ολομέταξα πουκάμισα σε φαρδιές γραμμές αλλά και στενά παντελόνια. Για τις βραδινές εμφανίσεις προτείνονται καρό κοστούμια από μπροκάρ ύφασμα blue black μετάξι που διαγράφουν καλαίσθητα το σώμα.

Η παρουσίαση για το γυναικείο ένδυμα ολοκληρώνεται με καινούργιες δημιουργίες της εταιρείας Billero.

Το μακιγιάζ της Πέγκυ Κίρκου είναι με προϊόντα της εταιρείας Pro Academy, ενώ το hair styling υπογράφεται από τον καταξιωμένο κομμωτή Λεό Μπαζίμα.

Η συλλογή “Aphrodite De Milo” αφιερώνεται στην Ελληνίδα-σύμβολο Μελίνα Μερκούρη, που ως Υπουργός Πολιτισμού έδωσε τη δική της μάχη για να παραχωρηθεί στο Υπουργείο το αριστουργηματικής αρχιτεκτονικής κτίριο του Ιλίου Μελάθρου, έργο του περιώνυμου Ερνέστου Τσίλλερ, προκειμένου να στεγάσει το Νομισματικό Μουσείο. Αξίζει να αναφερθεί ότι και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Μήλου αποτελεί δημιουργία του Τσίλλερ.

Μέσα από μία πρωτότυπη καλλιτεχνική σύμπραξη με τη μόδα, στην παρουσίαση συμμετείχε τιμητικά με το μελοποιημένο από τον Γιώργο Χατζηνάσιο ποίημά της «Ελληνίζουσα Αρπαγή» η βραβευμένη ποιήτρια Κλέλια Χαρίση, πρέσβειρα της καμπάνιας επαναπατρισμού της Αφροδίτης της Μήλου “TAKE ME HOME”.

Οργάνωση Παραγωγής Have Fun Group – www.have-fun.gr.

Μετά την εκδήλωση ακολούθησε cocktail party στο LUIGI ATHENS με θέα την Ακρόπολη.

Θερμός υποστηρικτής ήταν η εταιρεία L’ARTIGIANO.

Τις Δημόσιες Σχέσεις και την Επικοινωνία ανέλαβε ο Γιάννης Καζανίδης- JGK&associates.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του Νομισματικού Μουσείου.

Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή του Νομισματικού Μουσείου Δρ. Γεώργιο Κακαβά. 

ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΔΡ. ΑΡΗΣ ΝΤΑΜΑΓΚΑΣ,ΜΑΡΙΝΑ ΤΡΙΓΚΑ

ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ,ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ, Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΔΡ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΑΒΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ, ΜΑΚΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ,ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΑΡΥΔΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ, ΚΑΙΤΗ ΒΑΒΑΛΕΑ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΓΚΑΣ,ΜΑΓΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ,ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ

Τζένη Οικονόμου

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue