Απίστευτο & Αληθινό | Κατηγορούν Τη Meghan Ότι Καλύπτει Πολιτικά Συμφέροντα Με Το Megxit

 Μπορεί το Βασιλικό Οικογενειακό Συμβούλιο που συγκάλεσε η Βασίλισσα Ελισάβετ το πρωινό της Δευτέρας να μην είχε σχεδόν κανένα αποτέλεσμα, μιας και λύση δεν βρέθηκε, αλλά οι Βρετανικές εφημερίδες αρχίζουν την μεγάλη επίθεση στην Meghan Markle και μάλιστα την κατηγορούν για πολιτικές μηχανορραφίες….

Πιο αναλυτικά, λίγο μετά το Βασιλικό Οικογενειακό Συμβούλιο, γνωστοί δημοσιογράφοι του ITV, αποφάσισαν να σχολιάσουν το ( ανύπαρκτο ) αποτέλεσμα σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου και συγκεκριμένα στo show “Good Morning Britain”. Εκεί που όλοι περίμεναν ότι οι δύο κεντρικοί δημοσιογράφοι της εκπομπής θα ανέφεραν απλώς πως η Βασίλισσα βρίσκεται σε μεγάλο αδιέξοδο με κίνδυνο την πτώση της μοναρχίας ή την αλλαγή της όπως την ξέρουμε, εκείνοι ξεκίνησαν μία τρομερή επίθεση απέναντι στην Meghan Markle.

Το αποτέλεσμα ήταν οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στο τηλεοπτικό πάνελ να έρθουν σε αντιπαράθεση και η εκπομπή να ολοκληρωθεί φυσικά στην ώρα της ( ξέρουμε το βρετανικό πρωτόκολλο και την επιρροή του ακόμη και στην TV ), χωρίς οι τηλεθεατές να έχουν λάβει μία σωστή πληροφορία. Η επίθεση στην Meghan Markle δεν σταμάτησε όμως εκεί. Το μαστίγιο πήρε η ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας “The Sun” η οποία συνέχισε την επίθεση στην Meghan, κατηγορώντας την πως πρόκειται για ένα πολιτικό τρικ, για να αποπροσανατολιστεί ο Βρετανικός λαός από την ανοιχτή πληγή του Brexit.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με λεπτομέρειες. Στο δημοσίευσμά της η γνωστή εφημερίδα, ανέφερε πως η Meghan ήθελε να φύγει από την βρετανική οικογένεια και τα βασιλικά της καθήκοντα, μετά από την ανακοίνωση του Brexit. Αυτό το είχαν αντιληφθεί στην πολιτική κυβέρνηση της χώρας και έτσι την προσέγγισαν με τελικό σκοπό να δημιουργήσει ένταση στο παλάτι. Μία ένταση που θα βοηθούσε και τις δύο πλευρές. Από τη μία η Meghan θα έφευγε μακριά από το “χρυσό της κλουβί” και από την άλλη, ο Βρετανικός λαός θα ξεχνούσε το Brexit και η αναρχία στους δρόμους της πόλης, θα γινόντουσαν για λίγο παρελθόν, παρέα με τις πορείες σχετικά με την επικείμενη οικονομική καταστροφή της χώρας από εκείνους που είχαν ψηφίσει κατά του Brexit.

​Όπως φαίνεται οι Βρετανοί βρήκα το δικό τους “θύμα” απέναντι στην πολιτική και βασιλική κατάρρευση και είναι έτοιμοι να το στείλουν στο “εκτελεστικό απόσπασμα”. Η Meghan και το παλάτι δεν πρόλαβαν καν να δώσουν μία απάντηση σχετικά με το συγκεκριμένο δημοσίευμα μιας και μέτρησε μόνο λίγα λεπτά ζωής στο διαδίκτυο αφού το μόνο που απέμεινε είναι σκόρπια σχόλια στο Twitter και στο Facebook που επιβεβαιώνουν την ύπαρξή του.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue