Από το γραφείο κατευθείαν στο Ρεβεγιόν

Το κλασσικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε αυτές τις γιορτινές ημέρες είναι το πως θα διαχειριστείτε το Beauty look σας τις….νύχτες καθώς τόσο η Παραμονή Χριστουγέννων,όσο και Πρωτοχρονιάς που πάντα συνοδεύονται απο τα πολυαναμένομενα ρεβεγιόν δεν παύουν να αφορούν εργάσιμες και συνήθως,πολύ φορτωμένες ημέρες. Με τα καταστήματα,όπως και τα Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP να είναι ανοιχτά μέχρι τις 18.00,την δουλειά στο γραφείο να τελειώνει λίγο νωρίτερα,τα ψώνια της τελευταίας στιγμής να επείγουν αλλά και τις λοιπές γιορτινές σας υποχρεώσεις,το πιο σύνηθες και τελικά είναι να καταλήγετε στο party ή ρεβεγιόν κατευθείαν μετά το γραφείο!Και αν η κούραση είναι κάτι που μπορείτε να αντιπαρέλθετε,το look σας δεν επιτρέπεται να είναι πρόχειρο και πρωινό αλλά γιορτινό και εξόχως λαμπερό!

Τα Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP σας έχουν τα last minute Lifesaver tips για άψογο γιορτινό Look κατευθείαν απο την δουλειά και….shhhh…..μην το πείτε πουθενά!!Το πιο σημαντικό είναι ξεκινόντας για την εργασία σας το πρωί να έχετε μαζί σας το “μαγικό”νεσεσέρ με όλα τα απαιραίτητα,δηλαδή τα βασικά καλλυντικά μακιγιάζ για το φρεσκάρισμα σας που θα διαβάσετε στην συνέχεια του άρθρου πως θα αξιοποιήσετε και την βούρτσα Tangle Teezer για γρήγορο φρεσκάρισμα των μαλλιών σας χωρίς σπασίματα και πόνο αλλά και χωρίς extra βάρος στην τσάντα σας αφού είναι πανάλαφρη και τόσο μικρή! Πριν ξεκινήσετε απο το γραφείο για το ρεβεγιόν όπου σας περιμένουν εναγωνίως οι συγγενείς και φίλοι,θυμηθείτε αυτό που πάντα σας λέμε στα Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP,πρόσωπό δείχνει άμεσα ανανεωμένο με τονισμένα φρύδια και μπορείτε εύκολα να το κάνετε με το μολύβι ματιών σας.

Μια πολύ ελαφριά γραμμή σε κάθε φρύδι αρκεί. Προσέξτε όμως να βάψετε μόνο τα πυκνά σημεία και φυσικά να σβήσετε με το δάχτυλό σας. Αν τα φρύδια σας είναι πολύ ανοιχτόχρωμα περιοριστείτε μόνο στο τελείωμα των φρυδιών.Προφανώς και όταν θα ξεκινήσετε νωρίς το πρωί για την δουλειά δεν είναι κατάλληλο το deep smokey μακιγιάζ αλλά γιατί να το στερηθείτε το βράδυ του ρεβεγιόν?Αντιθέτως, μπορείτε να το κάνετε και την τελευταία στιγμή αν έχετε μαζί σας μια μάσκαρα. Σκουπίστε λίγο το βουρτσάκι της, ακουμπήστε την ελαφρά στο κάτω βλέφαρο και σβήστε με το δάχτυλό σας κάνοντας απαλές κινήσεις προς την εξωτερική γωνία. Θα τονίσετε άμεσα τα μάτια σας και θα έχετε το πιο sexy αποτέλεσμα.Δεν χρειάζεστε όλες τις σκιές σας για να ανανεώσετε το smoky look σας. Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ματιών και τα δάχτυλά σας για να ανανεώσετε τη σκούρα σκιά γύρω από τα μάτια σας και περάστε το και από το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου για περισσότερη ένταση.

Απλά τραβήξτε μια χοντρή γραμμή και μουντζουρώστε τη είτε με τα δάχτυλα είτε με το ειδικό σφουγγαράκι στην άκρη του πινέλου.Για χρώμα και λάμψη υγείας στα μάγουλα δεν χρειάζεστε ρουζ αν έχετε μαζί σας ένα έντονο κραγιόν. Ελάχιστη ποσότητα θα δώσει χρώμα και στα μάγουλά σας και μάλιστα με το πιο φυσικό τελείωμα. Περάστε το κραγιόν από τα δάχτυλά σας, χαμογελάστε πλατιά και στη συνέχεια ταμπονάρετε στα μήλα σας και καλή σας διασκέδαση και χρόνια πολλά!!

 

Νανά Καραγιάννη

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue