Απολαύστε τη yoga σας με τα κατάλληλα αξεσουάρ-βοηθήματα


24 Ιούν 2017

Ένα e-shop αποκλειστικά για τη yoga είναι στη διάθεσή σας με την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και βοηθημάτων που κάνουν την πρακτική σας καλύτερη, εντονότερη, με περισσότερη εμβάθυνση, πιο ευθυγραμμισμένη, ασφαλή και απολαυστική!

Για να βιώνετε την καλύτερη εμπειρία στην πρακτική σας, επιλέξτε τα παρακάτω προϊόντα που προτείνονται πάντα από τους δασκάλους και τους εκπαιδευτές:

Στρώμα yoga με ενισχυμένη επιφάνεια

Mandala Turquoise lifestyle2

Μήπως φταίει το στρώμα τελικά που δυσκολεύεστε σε κάποιες στάσεις να μείνετε μερικές αναπνοές ή να τις τελειοποιήσετε; Σε όλες τις asanas, ο ασκούμενος έρχεται σε επαφή με το στρώμα του, από τα πέλματα, τις παλάμες, τους βραχίονες μέχρι και τη κορυφή του κεφαλιού!

Η επίδραση που ασκείται λοιπόν από την επιφάνεια του στρώματος στα μέρη αυτά είναι μεγάλη. Ένα στρωματάκι που δεν γλιστράει και είναι κατασκευασμένο από ειδικά υλικά που δεν φθείρονται, σας σταθεροποιεί και σας βοηθάει να εξελιχθείτε. Βρείτε online τη νέα σειρά Yoga Design Lab, τα κλασικά Manduka και τα Professional Jade. Από φυσικό καουτσούκ, extra απορροφητικές επιφάνειες και εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Δείτε εδώ την καινούργια μας άφιξη!

Ιμάντες για την ευλυγισία σας

 

www.yogashop.gr image cache Proionta Props straps YBLT 1 square55f5c6883fadb 600x600

Οι ζώνες ή αλλιώς ιμάντες, βελτιώνουν την ευλυγισία σας και κρατούν σταθερή τη λεκάνη σε απαιτητικές στάσεις, ενώ είναι το καλύτερο βοήθημα για ισορροπίες. Η χρήση τους, ειδικά σε αρχάριους ασκούμενους είναι απαραίτητη για την εκμάθηση της ευθυγράμμισης και της ασφαλούς θέσης.

Προμηθευτείτε τον ιμάντα γιόγκα ReacH σχεδιασμένο με το πρότυπο του B.K.S. Iyengar.

Τουβλάκια για άριστη υποστήριξη

 

YBREVA 2

Πρόκειται για ένα χρήσιμο αξεσουάρ που μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ακόμα και όταν γίνετε ένας πλέον προχωρημένος yogi! Υποστηρίζει σωστά τη μέση σε ξαπλωτές asanas ή στάσεις ξεκούρασης, βοηθάει ώστε να μεγαλώνει το άνοιγμα των χεριών και προσφέρει μεγαλύτερο ύψος σε κάποιες στάσεις που το χρειάζονται. Το τουβλάκι υψηλής πυκνότητας είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Στο yogashop.gr θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την πρακτική σας σε όποιο επίπεδο κι αν είστε. Καλές αγορές!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue