Αποστολή στη Μύκονο για τον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή Tik Talk


1 Ιούν 2021

Μια εκπομπή εκτός Αττικής θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα στο κανάλι του ALPHA και συγκεκριμένα από την ομάδα της εκπομπής του Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του σταθμού αλλά και παρουσιαστής της μεταμεσονύχτιας εκπομπής Tik Talk, Αντώνης Σρόιτερ, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στη Μύκονο καταγράφοντας με τη βοήθεια των δημοσιογράφων του σταθμού το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου μετά το τέλος του lockdown στην Ελλάδα.

Ο Αντώνης Σρόιτερ περπάτησε στα Ματογιάννια και κατέγραψε όλα όσα συμβαίνουν με το φως της νύχτας στο νησί των Ανέμων, τη Μύκονο.

Η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου έθεσε τα ερωτήματά της και σφυγμομέτρησε την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, μέσα από το ρεπορτάζ της. Ο γνωστός PR manager Γιώργος Ντάβλας αλλά και ο απόφοιτος σχολής της Ψυχολογίας Παναγιώτης Μωραΐτης, που εργάζεται στο ξενοδοχείο CAVO TAGOO MYKONOS, απάντησαν στα ερωτήματα της δημοσιογράφου για την εφαρμογή των μέτρων, αναπόλησαν στιγμές και εικόνες από την παλιά Μύκονο και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για ένα ασφαλές καλοκαίρι.

 

 

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue