Αποτρίχωση laser: Αν δεν έχετε ξεκινήσει κάντε το τώρα!

Ξενοιάστε από τον βραχνά του ξυρίσματος και βελτιώστε την υφή του δέρματός σας σε όλα τα σημεία του σώματος, με την καλύτερη αποτρίχωση laser από κορυφαίους δερματολόγους.

Τι είναι η αποτρίχωση laser;

Είναι μία μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης, η οποία επιτρέπει την εξολόθρευση της τρίχας από το πρόσωπο και το σώμα. Το laser στοχεύει επιλεκτικά τον θύλακα της τρίχας, χωρίς να επηρεάζει καθόλου τους γύρω ιστούς του δέρματος.

Ποια είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της μεθόδου;

– Απόλυτη στόχευση

Οι περιοχές με σκληρές και σκούρες τρίχες στοχοποιούνται επιλεκτικά, χωρίς να προκαλούν παρενέργειες σε γειτονικά τμήματα δέρματος.

– Ταχύτητα

Κάθε χτύπος του laser γίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου, απομακρύνοντας πολλές τρίχες ταυτόχρονα. Οι μικρές περιοχές αποτρίχωσης όπως είναι το άνω χείλος συνήθως σε 3-5 λεπτά είναι έτοιμες, ενώ μεγαλύτερες όπως τα πόδια χρειάζονται περίπου 1 ώρα.

– Αποτελέσματα που διαρκούν για πάντα

Ύστερα από επαναληπτικές βολές και όταν τελειώσετε με τις συνεδρίες που σας είχε συστήσει ο δερματολόγος, τα αποτελέσματα θα παραμείνουν για πάντα στο σώμα σας.

– Ανώδυνη διαδικασία

Στα ιατρεία TotalSkin η αποτρίχωση laser δεν πονάει, αφού το μηχάνημα που χρησιμοποιείται είναι το καλύτερο και οι δερματολόγοι είναι εξειδικευμένοι, ώστε να μην προκαλούν καμία παρενέργεια, γνωρίζοντας κάθε τύπου δέρματος.

Το laser είναι κατάλληλο για κάθε τύπο τρίχας;

Με μικρότερο ποσοστό επιτυχίας στις λευκές και ξανθές, τα μηχανήματα laser είναι 100% αποτελεσματικά στις σκούρες τρίχες που διαθέτουν μεγάλη ποσότητα μελανίνης.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο αριθμός των επισκέψεων που πρέπει να κάνει το άτομο στον δερματολόγο του είναι σχετικός, αφού ανάλογα με την ηλικία, το φύλο και την ορμονική κατάσταση του ατόμου καθορίζεται και ο αριθμός των ραντεβού. Στατιστικά έχει προκύψει ότι χρειάζονται περίπου 6-9 συνεδρίες!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue