Άρωμα Λουλουδιών Φέρνει Η Γνωστή Ελληνίδα Σχεδιάστρια Νέλλα Ιωάννου Στην Ιταλική Ριβιέρα

Η Ελληνική Μόδα Πηγαίνει Στην Ιταλία. 

Η ελληνίδα σχεδιάστρια υψηλής ραπτικής, Νέλλα Ιωάννου, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα παρουσιάζοντας την collection της στο φεστιβάλ του Sanremo, στις 9 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για το φεστιβάλ ιταλικού τραγουδιού, το γνωστότερο στον κόσμο, όπου για πρώτη φορά θα συμμετάσχει Ελληνίδα σχεδιάστρια στα πλαίσια των εκδηλώσεων της οργάνωσης. Η Νέλλα Ιωάννου , γνωστή στο χώρο της για την τέχνη της στην υψηλή ραπτική, επιλέχθηκε να παρουσιάσει την Collection της “Comme une fleur “ φέρνοντας στην Ιταλική Ριβιέρα το άρωμα των λουλουδιών της καθώς και τον πολιτισμό της. 

Κάθε ρούχο ένας ρόλος, κάθε ύφασμα και ένας χαρακτήρας, συνδυασμός χρωμάτων γεμάτος συναισθήματα, είναι στοιχεία που θέλει να δώσει η σχεδιάστρια στο φεστιβάλ του Sanremo.

Μυστηριώδης γυναίκες με δημιουργίες υψηλής ραπτικής της σχεδιάστριας Νέλλας Ιωάννου, θα κατέβουν τα σκαλιά του casino του Sanremo , κατακτώντας το ιταλικό κοινό . 

facebook page

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue