Αρραβωνιάστηκε η Εριέττα Κούρκουλου; -Το πριβέ πάρτι στη βίλα της οικογένειας στην Εκάλη

Τον καλό της, πολίστα Μάριο Καπότση, αρραβωνιάστηκε, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η κόρη της Μαριάννας Λάτση, Εριέττα Κούρκουλου.
 
Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, ο Μάριος Καπότσης, με τον οποίο διατηρεί σχέση η Εριέττα Κούρκουλου εδώ και πέντε μήνες, πριν από μερικές ημέρες της πρότεινε να αρραβωνιαστούν. Ιδιαίτερα συγκινημένη η Εριέττα στο άκουσμα της τρυφερής και ρομαντικής του πρότασης του καλού της την επόμενη κιόλας ημέρα κατά τα λεγόμενα όσων ξέρουν, φέρεται να ανακοίνωνε με χαρά στους φίλους τους, την πρόταση αρραβώνων, καλώντας τους σε ένα πριβέ πάρτι.
 
Το πάρτι των αρραβώνων, όπως λέγεται, έγινε πριν από μερικές ημέρες στο σπίτι της οικογένειας Λάτση στην Εκάλη, με την σαμπάνια, τη βότκα και τους εκλεκτούς μεζέδες να ρέουν άφθονα, αλλά και τον dj να δίνει το ρυθμό της διασκέδασης. Οι καλεσμένοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν λίγοι φίλοι και καλοί.
 
Πηγή: iefimerida

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue