Skip to main content
images easyblog images 928 ca0d6da997c7f811cdca8d4563c6a22c XL 9b3144b5

Αστρολόγε μου θα ξανασμίξουμε;

Δες τι πιθανότητες έχεις για επανασύνδεση της σχέσης σου με το κάθε ζώδιο.

Κριός: Ένας προδομένος Κριός δεν ξαναγυρίζει σε σχέση που έχει τελειώσει. Ακόμη κι αν κατ’ εξαίρεση το κάνει, δε θα ξεχάσει αυτό που σας έκανε να χωρίσετε εξ’ αρχής και τελικά θα βασανίζεται. Φέτος που ο πλανήτης Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, μια επανασύνδεση με Κριό είναι έως αδύνατη να συμβεί.

Ταύρος: Ο Ταύρος μπορεί να συγχωρήσει, καθώς αντιλαμβάνεται πως σε αυτή τη ζωή όλοι κάνουμε λάθη. Ως σταθερό ζώδιο, προτιμάει το σίγουρο αντί να ριχθεί στη περιπέτεια αναζήτησης νέου συντρόφου. Με λίγο ρομαντισμό και το αίσθημα της σιγουριάς που θα προσφέρετε, οι πιθανότητες να ξανακερδίσετε έναν/μια Ταύρο είναι αρκετές.

Δίδυμος: Ένας Δίδυμος ανέχεται πολλά. Αλλά εάν σταματήσει να τα ανέχεται, τότε χρειάζεται πολύ παραπάνω προσπάθεια, υπομονή και τιμιότητα για να ξαναδεθεί με τον ίδιο άνθρωπο. Ως μεταβλητό ζώδιο, μπορεί να προσαρμοστεί και πάλι μέσα στην ίδια σχέση, αλλά το να δεχθεί βαθιά μέσα του πως πραγματικά αξίζει και πως δε περνάει απλώς την ώρα του/της, θα γίνει μόνο εάν πειστεί πως πρόκειται για την αγάπη που έψαχνε σε όλη του τη ζωή.

Καρκίνος: Αυτό είναι το ζώδιο που ΔΕΝ επιστρέφει στα παλιά. Γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους χώρισε, σίγουρα προσπάθησε αρκετά για να το αποφύγει ήδη και δε γίνεται μετά να δεχθεί τη πιθανότητα πως στο μέλλον θα υποφέρει πάλι συναισθηματικά για τον ίδιο λόγο. Ως παιδί της Σελήνης, πιστεύει πως κάπου εκεί έξω υπάρχει η αδελφή-ψυχή του και προτιμά να αναλώσει το χρόνο ώστε να βρει αυτόν/αυτήν παρά να μπλέξει στο ίδιο συναισθηματικό αδιέξοδο.

Λέων: Για τα Λιοντάρια εξαρτάται. Εάν προκάλεσε εκείνος τον χωρισμό αποκλείεται να ρίξει τον εγωισμό του και να ξαναγυρίσει ότι κι αν κάνει η άλλη πλευρά. Εάν όμως τον εγκατέλειψαν και πληγώθηκε η υπερηφάνεια του, η επανασύνδεση είναι κάτι πολύ εύκολο. Όμως στη πραγματικότητα τίποτα δε θα είναι όπως πριν. Ο Λέων θα δείξει το χειρότερό του πρόσωπο, θα σας γεμίσει με τύψεις και θα χρησιμοποιεί τον συναισθηματικό εκβιασμό συνεχώς. Οπότε καλύτερα να μην το επιχειρήσετε..

Παρθένος: Στους Παρθένους θα θριαμβέψει η λογική, που σημαίνει πως θα το σκεφτεί αρκετά και θα αναλύσει κάθε πιθανό σενάριο. Το τι θα κάνει εξαρτάται από τα δεδομένα που θα συλλέξει και όχι τόσο από τα συναισθήματά του. Μόνο εάν μπορέσετε να του/της δείξετε πως η επανασύνδεση είναι η λογική απόφαση έχετε πιθανότητες.

Ζυγός: Οι Ζυγοί δύσκολα θα επιστρέψουν σε παλιά σχέση καθώς ο χωρισμός τους πονάει ψυχικά μεν, αλλά γρήγορα θα ανασυνταχθούν βάζοντας πλώρη για δημιουργία νέων ρομαντικών αναμνήσεων δε. Εάν τους προλάβετε πριν αναζητήσουν νέες γνωριμίες, ζητήσετε συγνώμη και υμνήσετε τα συναισθήματά τους υπάρχει μια μικρή – ανεπαίσθητη πιθανότητα να γυρίσουν πίσω.

Σκορπιός: Όπως και ο Καρκίνος, όταν βάζει τελεία ένας Σκορπιός, το εννοεί πραγματικά! Και σε αντίθεση με τα άλλα ζώδια του νερού, ο Σκορπιός δε θα κρατήσει ούτε τις τυπικές επαφές. Τέλος σημαίνει τέλος εκτός κι εάν θέλετε να αντικρίσετε τη σκληρή πλευρά του.

Τοξότης: Ένας Τοξότης μπορεί να επιστρέψει σε παλιά του σχέση μόνο εάν πιστεύει πως πρόκειται για την αγάπη της ζωής του. Εάν δεν έδειξε τέτοια σημάδια όσο ήσασταν μαζί όμως, τότε δεν έχετε καμία απολύτως πιθανότητα. Από τη φύση του είναι περιπετειώδες Ζώδιο και θα προτιμήσει να αναζητήσει νέες εμπειρίες από το να επιστρέψει στα ίδια-γνώριμα λημέρια.

Αιγόκερως: Εδώ πρόκειται για ένα ζώδιο που πιστεύει πολύ στις σταθερές σχέσεις και εάν χωρίσατε, τότε σίγουρα έχει ήδη κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να το αποφύγει – ακόμη κι εάν το προκάλεσε ο ίδιος. Μετά λοιπόν από αυτή την εξαντλητική προσπάθεια είναι πολύ δύσκολο να συγχωρήσει και να επιστρέψει πίσω. Ακόμη κι εάν το κάνει όμως, δεν θα επιστρέψει και η εμπιστοσύνη του.

Υδροχόος: Ο Υδροχόος είναι ζώδιο που πιστεύει στις δεύτερες ευκαιρίες αφού αναγνωρίζει πως οι άνθρωποι κάνουμε λάθη. Όπως δε θέλει να τον καταπιέζουν, έτσι δε καταπιέζει κι εκείνος κι εάν δείξετε πως πραγματικά έχετε αλλάξει σίγουρα θα σας δεχθεί πίσω και όλα θα είναι όπως ήταν πρώτα.

Ιχθύς: Οι Ιχθύς συγχωρούν στο όνομα της βαθιάς αγάπης και των έντονων συναισθημάτων. Έχετε αρκετές πιθανότητες να κερδίσετε ξανά τη καρδιά τους εάν πιστεύουν πως είστε ο κατάλληλος/η. Προσέξτε όμως: Οι Ιχθύς διαθέτουν αλάνθαστο ένστικτο, που σημαίνει πως εάν δεν έχετε μετανοήσει πραγματικά ή εάν δε σκοπεύετε να αλλάξετε θα το ξέρουν από την αρχή και θα βρείτε κλειστή τη πόρτα τους.

Φαίδρα απ’ το περιΠλανητικά

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED