Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2019%252F06%252Fimages easyblog articles 7965 ATHENS CHARITY WEEK BY DREAMTEAM

Το Λαμπερό ATHENS CHARITY WEEK Της DREAMTEAM

To λαμπερό ATHENS CHARITY WEEK, το πρώτο Φεστιβάλ Εθελοντισμού, πουδιοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στις 23-26 Ιουνίου 2019 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων από τον κοινωνικό φορέα Dreamteam και παρακολούθησε πλήθος κόσμου, σκοπό είχε να δώσει βήμα και φωνή σε φορείς με κοινωνικό χαρακτήρα, προκειμένου να ενδυναμωθεί και να διαδοθεί το έργο και η δράση τους ενώ παράλληλα να αναδειχθεί η αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς.

H Dreamteam προάγει τον Πολιτισμό και την Τέχνη και βασικό κοινωνικό της έργο είναι να υποστηρίζει τα παιδιά, το περιβάλλον και τα ζώα, για έναν καλύτερο κόσμο!

H Dreamteam με κυρίαρχο μέλημα την προσφορά απλόχερα της χαράς αλλά και της συμβολής της απέναντι στο περιβάλλον , ανακυκλώνει τα εναπομείναντα υφάσματα από την βιοτεχνία της μόδας, δημιουργεί παιχνίδια και τα χαρίζει σε παιδιά που βρίσκονται σε ιδρύματα ή νοσοκομεία.”

Την κορδέλα των εγκαινίων του φεστιβάλ έκοψαν μαζί οι κυρίες Σοφία Βούλτεψη, Κατερίνα Γκαγκάκη και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου!

Το Athens Charity Week απαρτιζόταν από ομιλίες, παρουσιάσεις των ΚοινωνικώνΦορέων, καλλιτεχνικά δρώμενα και fashion installations από αναγνωρισμένους σχεδιαστές μόδας, ενώ πλαισιωνόταν από δύο συλλογικές εικαστικές εκθέσεις με θέμα για τον εθελοντισμό και την προσφορά, με τίτλους ”Προσφέρω για έναν καλύτερο κόσμο” & ”Προσφέρω για τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη”.

Οι εικαστικοί καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στην πρώτη έκθεση είναι οι:

Defrim Kristo Hasa, Misrasi Δήμητρα, Αλιμπέρτη Μαρία, Βαλιάντζας Ευάγγελος, ΒέρρηΕύη, Βοτανοπούλου Δάφνη, Γαλανοπούλου Κατερίνα, Γεωργαλή Σύλβια, Γουλάκου Μαρίλυ, Δαρζέντα Ελευθερία, Καραβασίλη Φωτεινή, Κωστάκη Ειρήνη, Μακρή Κωνσταντία, Μαρινάκη Καλλιόπη, Μαρίνου Βένια, Μιχάλαρος Κωνσταντίνος, dr. Μούρα Χριστίνα, Παπαγεωργίου Τζένυ,

Σακελαρίδη Κατερίνα, Σαμαρτζίδου Κατερίνα, Σαργιώτη Στεφανία, Τίνη Ουραιλίδου, Ψάλτη Νικολέτα.

Οι εικαστικοί καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στην δεύτερη έκθεση και δώρισαν τα έργα τους στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Ψυρρή προς αξιοποίηση για την ανακαίνιση του χώρου όπου έζησε ο μεγάλος Έλληνας λογοτέχνης Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης είναι οι:

Ακριβού Αλεξάνδρα, Αννίνος Οσυσσέας, Ασωνίτη Γεωργία, Ασωνίτη Μαρία, ΒαλιάντζαςΕυάγγελος, Βασιλείου Έλενα , Βέρρη Εύη, Βερούτης Κωνσταντίνος, Γαλανοπούλου Κατερίνα, Γιδάκου Παναγούλα, Γουλάκου Μαρίλυ, Δημοβασίλη Σπυριδούλα, Δημόγλου Λόρα, Ζαλώνη Παναγιώτα, Καραχάλιου Δήμητρα, Κορδαλαίμης Δημήτρης, Κωστάκη Ειρήνη, Μαμάκα – Μπάιλα Ευαγγελία, Μάνγκου – Καραχάλιου Τριανταφυλλιά, Μαρούλης Στυλιανός, dr. Μούρα Χριστίνα, Μπραντίτσα Βασιλική, Μωραίτη Τούλα, Παπαγεωργίου Τζένυ, Παπαλοπούλου Όλγα, Περηφάνου Κατερίνα, Πετρακοπούλου Βασιλική, Σακελαρίδη Κατερίνα, ΣαργιώτηΣτεφανία, Σιώκη Ματίνα, Σκούταρη Αγγελική, Σταμάτη Χρυσούλα, Συμεωνίδου Μαρία, ΤζόρτζοςΣταύρος, Τοκατλίδου Μαρία, Φουντουλάκη Βαρβάρα.

Οι Φορείς που συμμετείχαν εθελοντικά είναι: Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας ”Χατζηπατέρειο”, Πανελλαδική Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, Όμιλος Εθελοντών κατά του καρκίνου ”Αγκαλιάζω”,Ένωση Καλλιτεχνών Λογοτεχνών Ηλιούπολης ”Το εργαστήρι”, Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος, Γέφυρα Ζωής, Φίλοι της Μέριμνας, Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών, Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού, Άρωγμον, Κοινωνικό Έργο Προσφέρω, Μανώλη Μαζί Μπορούμε.

Οι Έλληνες σχεδιαστές που παρουσίασαν fashion installations είναι: Μάικ Νικολάτος, Όλγα Καραβερβέρη, Celebrity Skin, Prince Erotokritos, V&R by Vassilis Borsis, Δημήτρης Ορδουλίδης, Emamnuel Mono, Lora Dimoglou.

Ta παιδιά της σχολής Dancing Queen ”έντυσαν” χορευτικά την εκδήλωση!

H εταιρία Fashion Erotokritos Fabrics υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο της Dreamteam χορήγησε τα υφάσματα για σκηνικά του φεστιβάλ!

Η Dreamteam ευχαριστεί θερμά όλα τα μμε και τους χορηγούς επικοινωνίας που αγκάλιασαν με αγάπη και στήριξαν το Πρώτο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Athens Charity Week, για έναν καλύτερο κόσμο!

Φωτογραφίες: Άρης Ρουπίνας

#dreamteam #athenscharityweek #giaenankaliterokosmo #wesharethehappiness 

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED