Αυτά Τα Ζώδια Είναι Πολύ Τυχερά Στον Έρωτα Ειδικά Σήμερα

Μπορεί σήμερα να είναι η γιορτή των ερωτευμένων, αλλά σύμφωνα με τους αστρολόγους η σημερινή μέρα μόνο… ερωτική δεν είναι για τα περισσότερα ζώδια με εξαίρεση λίγους μόνο εκπροσώπους του ζωδιακού που είναι σήμερα τυχεροί στον έρωτα.

Με την Σελήνη από το ζώδιο της πτώσης της το Σκορπιό, τα απωθημένα συναισθήματα κάνουν «πάρτι» και αδυνατούν να εκφραστούν με γενναιοδωρία. Ο Ερμής από το ζώδιο της πτώσης του στον Ιχθύ (σε σκιά λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος) μπερδεύει σκέψεις και επικοινωνίες, ενώ διάχυτο είναι το κλίμα της νοσταλγίας, του διλήμματος ή και της σύγχυσης. Η Αφροδίτη και αυτή αδύναμη από τον Κριό, χάνει τον ρομαντισμό της και κάνει το παιχνίδι του έρωτα να είναι παρορμητικό, ενθουσιώδες, φλογερό, αλλά κάπως επιφανειακό. Ο Άρης ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, εντείνοντας αυτές τις μέρες τη νευρικότητα, το θυμό, την ένταση και την βιασύνη σε κάθε δράση μας.

Οι «Τυχεροί» στον Έρωτα

Δεν το λες και ιδανική μέρα για να τιμήσουμε τον έρωτα σήμερα… Ωστόσο, οι «τυχεροί» της ημέρας είναι οι : Τοξότες – Κριοί – Λέοντες – Ζυγοί – Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου, Καρκίνοι – Ιχθύες – Παρθένοι – Αιγόκεροι 1ου δεκαημέρου, Ταύροι – Σκορπιοί – Παρθένοι – Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, Λέοντες – Κριοί του 3ου δεκαημέρου ! Σας εύχομαι μία υπέροχη μέρα και σύντομα όλοι να απολαύσετε το μεγαλείο του έρωτα ακριβώς όπως σας αξίζει

Via Astrokouskous

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue