Αυτή Τη Χρονιά Βάλε Το Μαύρο Χρώμα Στη Διατροφή Σου!

Το χρώμα τους μαρτυρά πολλές φυτικές χρωστικές ουσίες, ενώ μέσα από την κατανάλωση των παρακάτω μαύρων τροφών, θα δρεις τρομερές αλλαγές στη ζωή σου. Όσο και αν θεωρείς πως το μαύρο χρώμα δεν δηλώνει κάτι καλό, στη διατροφή σου έρχονται τα πάνω κάτω….

Βάλε μαύρο στο πιάτο σου και θα δεις καλό στην ζωή σου. Οι μαύρες τροφές είναι και διατροφικό trend, αλλά και “ασπίδα ζωής”. Και όχι, δεν θα σου μιλήσω σήμερα μόνο για το μαύρο ψωμί που πολλές φορές προσθέτουμε στην διατροφή μας όσοι θέλουμε λιγάκι παραπάνω να προσέχουμε τον εαυτό μας…

Μαύρα Μούρα

Τα μαύρα μούρα διαθέτουν πολυφαινόλες σε υψηλή περιεκτικότητα, οι οποίες δρουν υπέρ της καρδιάς, του εγκεφάλου και του δέρματος, αλλά κατά του διαβήτη τύπου 2.

Μαύρο Ρύζι

Το σπάνιο μαύρο ρύζι είναι μακράν λιγότερο επεξεργασμένο από το λευκό κι αποτοξινώνει σημαντικά τον οργανισμό μας, αποσυμφορεί το συκώτι και ως ολικής άλεσης προϊόν κάνει όλα τα καλά μιας τροφής πλούσιας σε φυτικές ίνες.

Μαύρες Φακές

Δεν τρώγονται τόσο ως σούπα, αλλά συνδυαστικά με ρύζι ή βρασμένες μέσα σε πλούσια σαλάτα. Η μαύρη εκδοχή της φακής γνωστή και ως μπελούγκα, είναι συνήθως βιολογικής καλλιέργειας.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue