Η συμμετοχή του Avioti Fashion Ed στο 24ο #AXDW

Την Παρασκευή 02/11/2018 ώρα 14.30, η Μόδα θα συναντηθεί με την Τέχνη και το Sustainable Design.

Οι σπουδαστές της Σχολής θα παρουσιάσουν, prêtaporter (RTW),Avant – Garde, δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής, ενδυματολογικά κομμάτια εποχής, και Sustainable δημιουργίες.

Δούλεψαν σκληρά και με έμπνευση από Uniqueart, Hallucinatory art, Upcecycled, Recycling & biode gradable materials, Sustainable Couture. Σχεδίασαν υπό συγκεκριμένο concept με θέμα

ΠΡΙΣΜΑ:

Ζωγραφική ιστορία που αντικατοπτρίζει το πέρασμα στη ζωή, κεντημένο με το χρόνο και δεμένο με προσωπικές αλήθειες.
Οι σπουδαστές, έπαιξανμε διαφανής πρισματικές οπτικές. Έκαναν βαθιές συνδέσεις με το προσωπικό στοιχείο, δημιουργώντας εικόνες αφηγήσεων και αναμνήσεων.
Κέντησαν χειροποίητα την οπτική τους για τη ζωή.Ζωγράφισαν και τύπωσαν την ονειρική τους εξήγηση για το σύμπαν.
Τοποθέτησαν το συναίσθημά τους σε εικόνα εποχής. Δημιούργησαν εξ’ ολοκλήρου υφάσματα και εργόχειρα από
sustainable υλικά με αγάπη για τον πλανήτη. Χειροποίητες διαδικασίες γεμάτες τρυφερότητα. Υπό το πρίσμα που αναλύει,αντανακλά,διαθλά,ανασυνθέτει,το άυλο της ψυχής.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue