Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις BB, CC, DD Αυτό Το Καλοκαίρι!

Μήπως επειδή καλοκαίριασε δεν θες να φοράς πολλά πάνω σου; Και δεν αναφέρομαι μόνο στα ρούχα αλλά και στο μακιγιάζ! Που να βάζεις τόσα προϊόντα τώρα με τέτοια ζέστη;
Κρέμα,Primer, αντιηλιακό, Make up..

Η λύση βρίσκεται στις ΒΒ, CC και DD! Πάμε να ρίξουμε μια σύντομη ματιά! 

Για την ιστορία.. Η ΒΒ (Beauty or Blemish Balm) έκανε την εμφάνισή της το 1950 στην Γερμανία από τη δερματολόγο Christine Schrammek με σκοπό να καταπραΰνει το δέρμα αλλά και να καμουφλάρει ερεθισμούς και δυσχρωμιες με το χρώμα που περιέχει.

H BB Ενυδατώνει, έχει φίλτρα SPF που προστατεύουν από τις βλαβερές ακτινοβολίες ηλίου, καταπραΰνουν και περιέχει αντιγηραντικες ιδιότητες.
Η CC (Color Correction) είναι μια αντίστοιχη BB αλλά με περισσότερο χρώμα με έμφαση στη διόρθωση του χρώματος της επιδερμίδας, όπως πανάδες, δυσχρωμίες και κοκκινίλες.
Η DD (Daily Defence /Dynamic Do all) έχει όλα τα παραπάνω αλλά δίνει έμφαση κυρίως στην αντιγήρανση, δηλαδή αφορά γραμμές, ρυτίδες και χαλάρωση.
Ανάλογα με τις ανάγκες μας λοιπόν, κάνουμε την αντίστοιχη επιλογή! Ότι όμως και αν επιλέξουμε BB, CC, DD είναι οι καλύτερες λύσεις για όλο τον χρόνο και το καλοκαίρι γιατί προσφέρουν ενυδάτωση, προστασία, ελαφριά κάλυψη.

All in One!  

Μαρίνα Λυμπεροπούλου MakeUp Artist

Η αγαπημένη Coco Chanel έλεγε πως “Η ομορφιά ξεκινάει τη στιγμή που αποφασίζεις να είσαι ο εαυτός σου”. Πιστεύω λοιπόν πως όλες οι γυναίκες από τη φύση μας είμαστε όμορφες αρκεί να το αναγνωρίσουμε. Ως Makeup Artist αυτό που λέω σε όλες τις γυναίκες είναι πως το μακιγιάζ είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να μπορούμε να αναδεικνύουμε τη δική μας ξεχωριστή ομορφιά.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue