Μπεζ Εσώρουχα…Τα Παρεξηγημένα

Υπάρχουν πολλά πράγματα που χαρακτηρίζουν εμάς τις γυναίκες και ένα από αυτά είναι ο ενθουσιασμός μας για τα εσώρουχα! Από τα λιτά έως και τα πιο περίτεχνα, τα εσώρουχα δεν είναι μονάχα ένα ένδυμα πρακτικής χρήσης αλλά ένα κρυμμένο «μυστικό» που αντικατοπτρίζει το στυλ και τη διάθεση μας. Ο ενθουσιασμός και η χαρά, όμως, φαίνεται να εξαφανίζονται όταν αναφερόμαστε στα εσώρουχα σε αποχρώσεις κοντά στο χρώμα του δέρματος.

Ελάχιστες θα τα προτιμήσουν τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για πιο «ιδιαίτερες» περιστάσεις. Γιατί όμως? Είναι αλήθεια ότι τα χρώματα αυτά δεν κολακεύουν ή όντως αφορούν μεγαλύτερες ηλικίες? Σήμερα, λοιπόν, βρίσκομαι σε αποστολή να σας αποδείξω πως τίποτα από αυτά δεν ισχύουν και πως τα μπεζ εσώρουχα είναι απλώς …παρεξηγημένα!

Αρχικά ας τους δώσουμε την αξία που τους πρέπει σχετικά με την πρακτικότητα τους. Αναφέρομαι στα πιο απλά εσώρουχα, που όλες όμως έχουμε στο συρτάρι μας, και ουκ ολίγες φορές θα φορέσουμε με ένα πολύ εφαρμοστό ή ανοιχτόχρωμο ρούχο. Το μπεζ εσώρουχο είναι πάντα εκεί για να σώσει την κατάσταση και να φροντίσει πως δε θα εκτεθούμε!

Όμως, η χάρη του δε περιορίζεται σε πρακτικούς σκοπούς. Δεν είναι τυχαίο πως τα τελευταία χρόνια οι εταιρίες έχουν ξεφύγει από το κλασικό μαύρο εσώρουχο και οι κολεξιόν τους περιλαμβάνουν πολλά σχέδια στο χρώμα του δέρματος. Οι nude τόνοι είναι μεγάλη τάση τόσο στα ρούχα όσο και στα εσώρουχα και όχι άδικα, αφού προσδίδουν μια σέξυ αίσθηση με τρόπο διακριτικό και με μια δόση αθωότητας, που καθιστά το σύνολο πολύ πιο ενδιαφέρον! Το φυσικό τους χρώμα τους δίνει την ικανότητα να προσθέτουν πόντους στο σεξαπίλ μας ανεπιτήδευτα και χωρίς κόπο. Όσον αφορά το χρώμα μην σας αγχώνει! Πλέον υπάρχουν διαθέσιμοι τόνοι για όλους τους τύπους δέρματος, επομένως με μια μικρή δοκιμή θα βρείτε αυτό που σας κολακεύει.

Μια γρήγορη (ή όχι και τόσο γρήγορη) ματιά στο mystring.gr θα σας πείσει πως όχι μόνο αξίζει, αλλά επιβάλλεται, να επενδύσετε στο σωστό μπέζ εσώρουχο!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις δικές μας επιλογές από το mystring.gr αλλά με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα θα ανακαλύψετε πολλές ακόμη. Και θυμηθείτε πως η girly διάθεση είναι απαραίτητη για χαρούμενες και ξένοιαστες μέρες και νύχτες! 

Ναταλία Ρίζου

Σπούδασα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, τα τελευταία όμως χρόνια θα με βρείτε σε κάποια πασαρέλα ή φωτογράφιση αφού με κέρδισε ο χώρος της μόδας και του μόντελινγκ! Δε θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς δημιουργία, τέχνη, ταξίδια και τους καλούς μου φίλους!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue