Η Bershka Παρουσιάζει Μία Κολεξιόν Για Το Halloween

Η Bershka παρουσιάζει μία κολεξιόν για το Halloween 

Με τους κλασικούς ήρωες των ταινιών τρόμου 

Έφτασε το φθινόπωρο, και μαζί του, μία από τις πιο αναμενόμενες εκδηλώσεις. Υποτίθεται ότι το Halloween είναι η πιο τρομακτική νύχτα του χρόνου, αλλά είναι και μια ευκαιρία να εξωτερικεύσεις την πιο cool πλευρά σου.

Για τον λόγο αυτό, η Bershka παρουσιάζει μία capsule κολεξιόν με δύο από τα είδωλα των πιο ξακουστών ταινιών τρόμου όλων των εποχών: Του Δράκουλα και του Φρανκεστάιν.

Αυτή τη φορά θα μπορέσεις να φορέσεις αυτά τα κλασικά κομμάτια με τους ήρωες στην αρχική τους έκδοση της δεκαετίας του ΄30.

Η κολεξιόν αποτελείται από διάφορα μπλουζάκια, φούτερ και πουκάμισα για αγόρια και κορίτσια (μπορείς να τα ανταλλάξεις όπως θέλεις). Αν δεν σου αρέσει να μεταμφιέζεσαι, μην ανησυχείς… πήγαινε στο πλησιέστερο κατάστημα Bershka ή στο Bershka.com από τις 18 Οκτωβρίου και ψάξε το τέλειο outfit γι’ αυτή τη νύχτα τρόμου, δεν θα αφήσεις κανέναν αδιάφορο.

Τι θα έλεγες αν γινόσουν Δράκουλας για μια στιγμή;

Αυτό το Halloween μπορείς να το κάνεις χωρίς πρόβλημα γιατί η Bershka δημιούργησε ένα φίλτρο αποκλειστικά για το Instagram. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείς να μεταβείς σε αυτό. Από τώρα, εξαρτάται από σένα ποιον θέλεις να τρομάξεις.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue