Black friday: To shop or not to shop

Αγκάλιασε το στυλ σου με την Μαρίνα

Την ημέρα της Black Friday θέλω να κάνω κάποιες αγορές αλλά δεν ξέρω τί ακριβώς…. ρούχα ή παπούτσια; Πάντα μπερδεύομαι σε αυτό το σημείο. Τί να διαλέξω;

Η αλήθεια είναι ότι κάθε περίοδο εκπτώσεων και προσφορών όπως και αυτή της Black Friday αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουμε αγορές σε προϊόντα που τα έχουμε ανάγκη, τα χρειαζόμαστε και μάλιστα σε μία πάρα πολύ καλή τιμή.

Νομίζω ότι το δίλημμα παπούτσια ή ρούχα αποτελεί το πρόβλημα πολλών από εμάς!  Η αλήθεια είναι ότι δεν θα σου προτείνω απαραίτητα το ένα ή το άλλο καθώς την απάντηση την κρατάς εσύ στα χέρια σου!

Μπορείς να ξεκινήσεις εντοπίζοντας αρχικά τις ανάγκες σου. Ένα κρίσιμο και σημαντικό στοιχείο το οποίο πρέπει να γνωρίζουμε πριν κάνουμε μία οποιαδήποτε αγορά.

Χρειάζεται λοιπόν να ανοίξεις την ντουλάπα σου, να δεις τί έχεις μέσα σε αυτή και να προσδιορίσεις τί πραγματικά χρειάζεσαι άμεσα όπως επίσης και για πιο λόγο το χρειάζεσαι.

Ερώτηση1.
Για ν’ αποφασίσεις ευκολότερα και σωστά, προσπάθησε να απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα:

 • Με ποιο τρόπο επιλέγεις να ντύνεσαι καθημερινά;
 • Δίνεις έμφαση στα αξεσουάρ ή όχι;
 • Κινείσαι σε πιο “safe” ενδυματολογικές επιλογές ή συμβαίνει το ανάποδο;
 • Το προϊόν που θέλεις να αγοράσεις το έχεις ξανά μέσα στην ντουλάπα σου και αν ναι, χρειάζεται αντικατάσταση;

Καλές αγορές φίλη μου!

Ερώτηση1

Ποιά είναι τα κομμάτια κλειδιά που θεωρείς ότι θα μπορούσα να επενδύσω ή ποιές είναι οι προσφορές σε ρούχα κλπ. που πιστεύεις ότι αξίζει να εκμεταλλευτώ στις αγορές μου στη Black Friday;

Αγαπητή φίλη, κατά την προσωπική μου άποψη, χωρίς καμία αμφιβολία πρέπει να εκμεταλλευόμαστε αυτές τις ευκαιρίες των εκπτώσεων αλλά και των προσφορών, πάντα με τον σωστό τρόπο!

Μία όμορφη & έξυπνη ιδέα είναι να προχωρήσεις σε αγορές – επενδύοντας σε βασικά/basics κομμάτια. Εντοπίζοντας αρχικά ποια είναι εκείνα που λείπουν μέσα από την ντουλάπα σου ή χρειάζονται αντικατάσταση.

Ενισχύοντας τα basics κομμάτια της γκαρνταρόμπας ουσιαστικά δημιουργούμε γερές βάσεις ώστε να χαιρόμαστε την καθημερινότητα μας και να έχουμε πάντα τί να φορέσουμε!

Τέτοιου είδους κομμάτια με διαχρονικό χαρακτήρα που μας επιτρέπουν να «χτίζουμε» πάνω σε αυτά, αλλά και να εξελίσσουμε το στιλ μας, δείχνοντας το ίδιο σύγχρονα και φρέσκα ακόμα και εάν έχουν περάσεις πολλές σεζόν από τότε που κάναμε τις αγορές μας.

ερώτηση2. 1

Παρακάτω θα βρεις μία μίνι λίστα με τα βασικά keys items που όλες μας χρειαζόμαστε χωρίς καμία αμφιβολία:

 • Λευκό πουκάμισο
 • Τζιν παντελόνι
 • Δερμάτινο jacket
 • Μαύρη Μίντι φούστα
 • Μαύρο φόρεμα
 • Δερμάτινη μαύρη τσάντα
 • Κλασσικές γόβες
 • Basics μονόχρωμα μπλουζάκια
 • Ψηλόμεσο παντελόνι

Πιστεύω να σε βοήθησα, καλό shopping therapy!

Είμαι η Μαρίνα Personal Stylist & Shopper και περιμένω τις δικές σας απορίες γύρω από τη μόδα & το στιλ στο info@likewoman.gr.

Instagram: huginfsn

Facebook: Hugin Fashion

YouTube: HugIn Fashion

Site/Blog: hugin-fashion.gr

Κάθε Σάββατο στις 17.00 μπορείς να με ακούς & στο ραδιόφωνο, στη νέα εκπομπή “The Style” στο web radio syzefxi.com

 

Μαρίνα Κουζούλογλου – Personal Stylist & Shopper

Νιώθω πολύ ενθουσιασμένη που μπορώ να δουλέψω μαζί σας! Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να αποκτήσετε την αίσθηση του προσωπικού σας στιλ! Δεν είσαι απλά μία απομίμηση τη μόδας και των τάσεων είσαι μία γυναίκα ξεχωριστή!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue