Η Γνωστή Blogger Μελίνα Μπαλτογιάννη Μας Έβαλε Στον «Κόσμο» της “Medicinally Blonde” Μέσα Από Ένα Μοναδικό «Ροζ» Launch Party

Ένα ιδιαίτερα λαμπερό launch party με πολλές εκπλήξεις είχε ετοιμάσει η Μελίνα Μπαλτογιάννη ώστε να μας εντάξει στον “κόσμο” της και συγκεκριμένα στον κόσμο της “Medicinally Blonde”!

Το καφέ Ellyz μετατράπηκε σε έναν μοναδικό “ροζ” χώρο όπου όσοι βρέθηκαν εκεί, θα θυμούνται για καιρό. Τη γνωστή blogger τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί άνθρωποι της showbiz και σε αυτό το ξεχωριστό party δεν μπορούσαν να λείπουν από το πλευρό της αγαπημένοι φίλοι, αλλά και η οικογένειά της. Η παρουσίαση του νέου της blog, στο οποίο θα ασχολείται με θέματα που αφορούν την ομορφιά, τη μαγειρική, τα ταξίδια, αλλά και τη μόδα, στέφθηκε με επιτυχία ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι φορούσαν πάνω τους κάτι από το χρώμα του “ροζ” μιας και ήταν μέρος του dress code για τη συγκεκριμένη βραδιά! 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue