Το Νέο Επιχειρηματικό Εγχείρημα Της Bobbi Brown «The World’s Most Beautiful Bar»

Η Bobbi Brown έχει δημιουργήσει ένα παγκοσμίως αναγνωρίσιμο όνομα, ήδη από την εποχή της δεκαετίας του ’80 όπου εργαζόταν ως makeup artist. Η μεγιστάνας τουmakeup λάνσαρε την επώνυμη σειρά της το 1991 και τέσσερα χρόνια αργότερα την πώλησε στην Estée Lauder. Το 2016, η Brown ανακοίνωσε ότι εγκατέλειπε πλέον το διάσημο brand ομορφιάς μετά από 25 χρόνια. Αλλά, τα επαγγελματικά δεν σταμάτησαν εκεί για αυτή την εμβληματική ιδρύτρια και συγγραφέα: η Brown ξεκίνησε ένα siteσωματικής και ψυχικής υγείας, το just BOBBI , ανακαινίζει ένα ξενοδοχείο σε συνεργασία με τον σύζυγό της και μόλις σχεδίασε το “The World’s Most Beautiful Bar” σε συνεργασία με την εταιρεία υπερτροφών Health Warrior και τη μη κερδοσκοπική Girls Inc.

Η επιχειρηματίας έδωσε μια συνέντευξη και μίλησε για το πώς ανέλαβε το σχεδιασμό και τη συσκευασία των limited-edition μπαρών, τη σημασία της ενδυνάμωσης των νέων γυναικών και το πάθος της για τη διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι ήταν καταναλώτρια τέτοιων προϊόντων για πολλά πολλά χρόνια κι αυτό που αγαπά περισσότερο στις μπάρες, εκτός από τη γεύση και το μέγεθος, είναι η ιδέα να μπορούμε μέσω αυτών να προσλαμβάνουμε όλα τα θρεπτικά συστατικά των σπόρων chia.

Όταν πρόκειται για την ομορφιά και ένα χρώμα που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε όμορφα, αυτό είναι το ροζ, σύμφωνα πάντα με τη Bobbie. Είναι ένα χαρούμενο χρώμα για το makeup, για τα ρούχα και για όλα γενικά. Αυτό ήταν που την ενέπνευσε να δημιουργήσει τη ροζ συσκευασία, ακριβώς επειδή αντιπροσωπεύει το όμορφο.

Όλος της ο κόσμος είναι πλέον η ομορφιά, όχι όμως μόνο η εξωτερική. Η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας, από την υγεία και την ευεξία και πιστεύει ότι όσο περισσότερο φροντίζουμε τον εαυτό μας, τόσο πιο ωραίες δείχνουμε και αισθανόμαστε. Η υιοθέτηση ενός υγιούς lifestyleείναι δείγμα εξυπνάδας γιατί το να επιλέγεις να μην καπνίζεις, να φοράς αντιηλιακή κρέμα, να κοιμάσαι αρκετά, να ασκείσαι και να πίνεις άφθονο νερό δείχνει πραγματικά την οξυδέρκεια του νου και τη φιλοσοφία της ζωής. Τα θετικά πράγματα ενεργοποιούν καθημερινά το σώμα μας και ανοίγουν τους ορίζοντές μας για μια καλύτερη ζωή με αγάπη, γέλιο και χαρά.

Αν είχε να επιλέξει ανάμεσα σε 3 μόνο πράγματα που θα μπορούσε να πάρει μαζί της σε ένα απομονωμένο νησί, αυτά θα ήταν η αντηλιακή της, ένα λάδι για το σώμα και το πρόσωπο και ένα blushπου θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και στα μάγουλα αλλά και στα χείλη. 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue