Βρήκαμε Για Σένα Το Gadget Που Θα Γίνει Το Trend Του 2020

Πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν με το τέλος της χρονιάς, να προβλέψουν τα επόμενα trends στα gadgets και όχι μόνο. Ένα gadget λοιπόν,  που είναι ξεχασμένο εδώ και πάρα πολλά χρόνια, φιγουράρει ξαφνικά σε όλες τις λίστες με τα trends του 2020. Είσαι έτοιμη να το ανακαλύψουμε μαζί;

Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για τις vintage και παράλληλα μοντέρνες φωτογραφικές μηχανές μια χρήσης, τις γνωστές disposable cameras. Το συγκεκριμένο gadget, τον τελευταίο καιρό έχει δει τις πωλήσεις του να αυξάνεται παρόλο που για χρόνια είχε μείνει στα αζήτητα. 

Την εποχή λοιπόν, που ακόμη και το χειρότερο κινητό περιέχει κάμερα υψηλής ανάλυσης, ξαφνικά ενεργοποιήθηκε η αναγέννηση της φωτογραφικής μηχανής μίας χρήσης χάρη σε μια σειρά από celebrities. Πιο αναλυτικά, το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid, άρχισε να κυκλοφορεί στα fashion shows με μια τέτοια κάμερα στο χέρι και ήδη δημιούργησε το Instagram account @gisposable, όπου ανεβάζει τις φωτογραφίες που τράβηξε με τέτοιες κάμερες, ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε και η ηθοποιός Diana Silvers, αλλά και ο διάσημος YouTuber David Dobrik (@davidsdisposable)

Δες μερικά από τα posts των διασήμων και φυσικά μπες σήμερα κιόλας σε διάφορα eshops για να πάρεις ιδέες για την επόμενη αγορά που θα γίνει σίγουρα trend το 2020.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

LV Men’s SS20 Show. Paris, France.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gi’sposables 📸 (@gisposable) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Self Portrait before the Ralph Lauren Ralph’s Club Show. New York, NY | September ‘19. #120mm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diana 👩🏻‍🌾 (@dianasfilmdiary) στις

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue