Βρήκαμε Την Τέλεια Έρευνα Που Σε Βοηθά Να Μην Πάρεις Κιλά Μέσα Στις Γιορτές

Τις γιορτινές μέρες που διανύουμε οι γλυκοί πειρασμοί είναι πολλοί και τα λουκούλλεια γιορτινά γεύματα πολλαπλασιάζουν τις πιθανότητες να σε βρει ο νέος χρόνος με παραπανίσια κιλά. ίσως πρόκειται για το αιώνιο πρόβλημα των εορτών, στο οποίο οι ερευνητές ήρθαν να δώσουν μία απλή και εύκολη λύση.

Πιο αναλυτικά, μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο University of Georgia, και σε αυτή συμμετείχαν δύο ομάδες, εκ των οποίων η μια ήταν μια πειραματική ομάδα, με άτομα διαφορετικής ηλικίας και φύλου, κατέληξε στο συμπέρασμα πως μπορείς να αποφύγεις να φορτωθείς περιττά κιλά, ακόμα και την περίοδο των εορτών. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να αποκτήσεις μία πολύ συγκεκριμένη συνήθεια, που ίσως φοβάσαι να κάνεις μέσα στην ημέρα σου. Μα φυσικά, το να ζυγίζεσαι όσο πιο συχνά γίνεται μιας και αυτή η πρακτική σε βοηθά να διατηρήσεις τον έλεγχο του βάρους σου.

Ας μάθουμε περισσότερα για τη συγκεκριμένη έρευνα:

Οι συμμετέχοντες σε αυτή την ομάδα κλήθηκαν να ζυγίζονται καθημερινά για 14 μέρες, από όταν ξεκίνησε η εορταστική περίοδος μέχρι και το τέλος της. Μέχρι το τέλος της περιόδου, όλοι οι συμμετέχοντες στην πειραματική ομάδα που ζυγίζονταν καθημερινά είχαν αποφύγει επιτυχώς να πάρουν κιλά στης γιορτές ενώ κάποιοι εμφάνισαν ακόμα και απώλεια βάρους κατά μερικά γραμμάρια.

Τώρα λοιπόν ξέρεις… Η ζυγαριά ίσως από εχθρός σου θα γίνει… ο καλύτερός σου φίλος.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue