Λαμπερή βραδιά εγκαινίων για το Bride’s by Politia Tennis Club!

Η νέα μπουτίκ νυφικών στην Κηφισιά είναι πλέον γεγονός!

Μετά από 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των κοινωνικών εκδηλώσεων και της διοργάνωσης γάμων, η οικογένεια του Politia Tennis Club απέκτησε ένα νέο μέλος και επεκτάθηκε σε έναν καινούργιο χώρο υψηλής αισθητικής με αποκλειστικές συνεργασίες, στον οποίο θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να «ντύσετε» την ωραιότερη μέρα της ζωής σας.

Το Bride’s by Politia Tennis Club, είναι η νέα μπουτίκ νυφικών στην Κηφισιά που εμπνεύστηκε και δημιούργησε με πολλή αγάπη η Μαριέττα Δροσοπούλου. Φέρνει στην Ελληνική αγορά συλλογές εκπληκτικών νυφικών, βραδινών αλλά και cocktail φορεμάτων από κορυφαίους σχεδιαστές, όπως οι Reem Acra (αποκλειστικά από το Bride’s και για πρώτη φορά στην Ελλάδα), Monique Lhuiller, Ines di Santo, Aire Barcelona, Tot-Hom, Victoria Kyriakides και Inmaculada Garcia.

Τα λαμπερά εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στην Κηφισιά, έγιναν talk of the town,και τα σχόλια όλων ήταν διθυραμβικά ενώ αξιοσημείωτη είναι η αίσθηση ότι παρόμοια μπουτίκ, συναντά κανείς μόνο σε Ευρωπαϊκές μητροπόλεις της μόδας. Στο νέο στολίδι της Κηφισιάς, καθώς χαρακτηρίστηκε από πολλούς, παρευρέθηκαν σημαντικοί επιχειρηματίες , δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι του χώρου της μόδας, fashion bloggers, και, φυσικά, πολλά από τα εκλεκτά μέλη του Politia Tennis Club.

Bride’s by Politia Tennis Club

Κολοκοτρώνη 14 Κηφισιά

2108013370

www.bridesbyptc.gr

info@bridesbyptc.gr

instagram : @brides_by_ptc 

H Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Μαριέττα Δροσοπούλου

Η Μαρία Δεληγιαννάκη, ο Δημήτρης Σταματίου και η Μαριέττα Δροσοπούλου

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue