«Bridgerton»| Η καινούργια σειρά στο Netflix που θα σας κρατήσει καθηλωμένους!

Το «Bridgerton» είναι η καινούργια σειρά του Netflix, που σας υποσχόμαστε ότι θα γίνεται addicted.

Δεν θα μπορούσαν να μην σας πω για αυτή τη νέα σειρά, αφού άρχισα ανελλιπώς να την βλέπω και πραγματικά έχω κολλήσει. Ρομαντική, ευχάριστη, φορέματα εποχής, παλάτια, έρωτες και πολλά που θα σας κάνουν να κολλήσετε!

Η ταινία βασίζεται στα μυθιστορήματα της αμερικανής συγγραφέας Julia Quinn και την παραγωγή της έχει αναλάβει η γνωστή αμερικανίδα παραγωγός (της φημισμένης σειρά Grey’s Anatomy)  Shonda Rhimes.

Το Regency London, ένα υπέροχο σπίτι, γίνεται το μέρος για ακατάστατα κουτσομπολιά, σεξ και συνομιλίες σχετικά με τους ρόλους των φύλων.

Υπάρχει, πάντα κάτι ακαταμάχητο στις ταινίες εποχής, από τα πλούσια κοστούμια, τα περιέργα χτενίσματα, το μακιγιάζ και τα πολυτελή χώρυς παλάτια, με την ροκοκό διακόσμηση. Δυστυχώς, πάρα πολύ συχνά, αυτές οι ταινίες περιορίζονται στη σφαίρα της λευκής φαντασίας – και παρόλο που αυτό μπορεί να ισχύει με ιστορική έννοια, φαίνεται να είναι κάπως απογοητευτικό όταν εξετάζουμε πόσο αλλιώς σε αυτές τις παραγωγές μεγάλου προϋπολογισμού απλώνεται πολύ πέρα ​​από τη σφαίρα της πραγματικής δυνατότητας. Εάν η Μαρία Αντουανέτα, μπορεί να φορέσει Converse, τότε γιατί δεν μπορεί να υπάρχει μια μαύρη βασίλισσα; Ένας πρίγκιπας Λατίνος; Μια ασιάτισα δούκισσα;

Εδώ λοιπόν, έρχεται το «Bridgerton», η σειρά με τις καλύτερες πωλήσεις, για να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή.

Οικογένεια Bridgerton/LIAM DANIEL/NETFLIX

Η σειρά εξελίσετε το 1813, όταν η νεαρή ντεμπιτάντ Daphne Bridgerton παρουσιάζεται στη βασιλική αυλή, μαζί με άλλες ντεμπιτάν για να δεχτούν προτάσεις γάμου και να αποφασίσουν ποιον θα παντρευτούν. Η βασίλισσα ήδη έχει θεωρήσει την Daphne «τέλεια», η οποία αναμένει βομβαρδισμό πολλών προτάσεων αλλά ο υπερπροστατευτικός αδερφός της Άντονι απορρίπτει όλους τους μνηστήρες λεγοντας ότι είναι ακατάλληλοι.

Η Adjoa Andoh παίζει την Lady Danbury/LIAM DANIEL/NETFLIX

Ένα ζευγάρι έρχεται αμέσως σε αντίθεση – η Daphne, μια απελπιστική ρομαντική που θέλει να οραματιστή τη ζωή της όπως των γονιών της και να βρει έναν σύζυγο που πραγματικά θα αγαπά. Ο Simon, ένας ευσεβής αντι-ρομαντικός που, για λόγους που αποκαλύπτονται με την πάροδο του χρόνου, ορκίστηκε να μην παντρευτεί ποτέ ούτε να αποκτήσει παιδιά. Οι δύο φυσικά βρίσκουν να έλκονται ο ένας από τον άλλον.

LIAM DANIEL/NETFLIX

Τους πρωταγωνιστιούς ρόλους τους έχει το ζευγάρι που υποδύονται οι Regé-Jean Page και Phoebe Dynevor ενώ η Julie Andrews είναι η φωνή της Lady Whistleblower που αφηγείται την ιστορία, κάτι που παραπέμπει ξεκάθαρα στη σειρά «Gossip Girl».

Regé-Jean Page και Phoebe Dynevor/LIAM DANIEL/NETFLIX

H σειρά όπως ξεκάθαρα φαίνεται στηρίζει τη διαφορετικότητα. Όπως είπε και ο πρωταγωνιστής της σειράς Regé-Jean Page «στο πλαίσιο του ιστορικού αποκλεισμού της διαφορετικότητας, είτε στην καταγραφή της ιστορίας είτε στην τέχνη, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε εμείς οι ίδιοι τη διαφορετικότητα μέσα στην ιστορία. Χρειάζεται τόσο λίγη φαντασία για να συμπεριλάβουμε έγχρωμους ανθρώπους στις ιστορίες που λέμε». 

Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στις 25 Δεκεμβρίου και το μόνο που έχουμε να σας πούμε είναι να μην την χάσετε!

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© 2020, LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue