Λαμπερό Brunch Στο Pasaji Με Αφορμή Την Πολυαναμενόμενη Πρεμιέρα Του “X Factor” Στο “Open Tv”!

Σύσσωμη η ομάδα του πιο επιτυχημένου music show της ελληνικής τηλεόρασης, του “X Factor”, διοργάνωσε με αφορμή την avant-premiere του show αυτή την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο “Open Tv”, ένα μοναδικό brunch στο bar-restaurant “Pasaji” στο Κολωνάκι, με πρωταγωνιστές την αγαπημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του show Δέσποινα Βανδή, τη νεοσύστατη κριτική επιτροπή των υπερταλαντούχων Γιώργο Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον Άρη Μακρή ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό των συμμετεχόντων στα backstage. Εκεί, απόλαυσαν παρέα με τους εκπροσώπους του τύπου μοναδικά εδέσματα που είχε δημιουργήσει ειδικά για την περίσταση ο γνωστός σεφ Γιάννης Βιδάλης. Η χημεία και των έξι είναι μαγική ενώ όλοι δήλωσαν απόλυτα ενθουσιασμένοι και πανέτοιμοι για την πολυναμενόμενη πρεμιέρα! 

Το μουσικό showπαγκόσμιο φαινόμενο, επιστρέφει πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη φορά αναζητώντας το νέο αστέρι της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές, από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου. Αμέτρητοι καλλιτέχνες έχουν αναδειχτεί μέσα από τη συμμετοχή τους στο “X Factor”, με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, γεγονός που το καθιστά το απόλυτο μουσικό talent show. 

Στέλλα Δημητρίου-Μαριλένα Ανδριτσοπούλου-Χάρης Σιανίδης-Θάνάση Οικονόμου

Μελίνα Ασλανίδου

Μελίνα Ασλανίδου

Μελίνα Ασλανίδου-Κική Σιλβεστριάδου,Διευθύντρια Open Tv-Δέσποινα Βανδή

Χάρης Σιανίδης-Δέσποινα Βανδή

Τσαουσόπουλος-Μάστορας-Βανδή-Ασλανίδου-Θεοφάνους

Σόνια Καζόνι-Γιάννης Κουτράκης

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue