Οι Make Up Artists Βρίσκουν Το Νέο Candid Foundation Της Revlon Συναρπαστικό!

Τα πρότυπα ομορφιάς μας εξελίσσονται συνεχώς και υπάρχουν τρία βασικά πράγματα που πρέπει να είναι ένα προϊόν για να κάνει τη διαφορά: περιεκτικό, εντυπωσιακό και εύκολο στη χρήση ακόμη και εν κινήσει. Αυτό δε δείχνει ότι ζητάμε πολλά, σωστά; Όλα αυτά λοιπόν τα βρήκαμε συγκεντρωμένα στο νέο Photo Ready Candid Foundation της Revlon.

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα στα προϊόντα ομορφιάς που είναι πιο συναρπαστικό ακόμα κι από τις ίδιες τις φόρμουλες: η συσκευασία. Από τα κομψά και cool σχήματα μέχρι τα έξυπνα και λειτουργικά για απόλυτη πρακτικότητα, τα σωληνάρια και οι ράβδοι που είναι μικρά αλλά με πανέμορφες λεπτομέρειες. Αυτές οι φαινομενικά αμελητέες αναβαθμίσεις είναι ακριβώς που κάνουν το Candid Foundation ένα αληθινό must have.

Βασικά, το σωληνάριο είναι μαλακό, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα ανησυχείτε ποτέ μήπως το βρείτε σπασμένο στον πάτο της τσάντας σας ή μήπως γλιστρήσει άθελά σας από τα χέρια και γίνει θρύψαλα. Αν τα «πασαλείμματα» είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας, υπάρχει μια αντλία και ένα καπάκι που κρατούν το προϊόν αποδοτικότερο και καθαρότερο (χωρίς να σπαταλάτε άσκοπα επιπλέον προϊόν στα χέρια σας), ούτως ώστε να μπορείτε να το εφαρμόζετε ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Οι makeup artists θα το βρουν επίσης ιδιαίτερα συναρπαστικό: Μια αντλία καθιστά αυτόματα υγιεινό το προϊόν για χρήση σε πολλές πελάτισσες!

Τώρα που έχουμε το «εύκολο στη χρήση» foundation, ας μιλήσουμε για τη φόρμουλα. Παρόλο που μπορούμε να «κρυφτούμε» εντελώς κάτω από ένα foundation πλήρους κάλυψης για το σωστό χρόνο και τόπο, στην πραγματικότητα αγαπάμε τις ελαφριές δημιουργίες για καθημερινή χρήση. Το συγκεκριμένο είναι ακριβώς αυτό: η μεσαία κάλυψη που προσφέρει είναι εύκολη στην εφαρμογή και μπορεί να ελεγχθεί με τη βοήθεια διάφορων εργαλείων – των χεριών σας, ενός πινέλου ή ενός σφουγγαριού. Ένα ενυδατικό μίγμα από αντιοξειδωτικά και αντιρρυπαντικά συστατικά βοηθούν το δέρμα σας να έχει ένα άψογο φυσικό φινίρισμα.

Αλλά τι γίνεται με τις αποχρώσεις; Το Candid Foundation έρχεται με μια εντυπωσιακή σειρά από 31 επιλογές που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων και τόνων δέρματος, κάθε ένα από τα οποία λιώνει πάνω στο δέρμα σας για έναν πραγματικά τέλειο συνδυασμό αμέσως μόλις εφαρμοστεί. Ό,τι κι αν επιλέξετε από το ευρύ αυτό φάσμα, το σίγουρο είναι ότι μπορείτε να αποκομίσετε όλα τα οφέλη αυτής της εντυπωσιακής φόρμουλας.

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue