Εμπνευσμένη από τα διεθνή catwalk, η CATRICE εστιάζει στις πέντε κυρίαρχες τάσεις της εποχής προσφέροντας πολλά νέα must προϊόντα

Η νέα βασική σειρά «Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018» από την CATRICE είναι πλέον διαθέσιμη στα καταστήματα.

Εμπνευσμένη από τα διεθνή catwalk, η CATRICE εστιάζει στις πέντε κυρίαρχες τάσεις της εποχής προσφέροντας πολλά νέα must προϊόντα:

BE A PRO, INSTAready, ATHBEAUTY, STORYtelling και Glow Dewy Glitter – EFFECT ².

Επαγγελματικά, πρωτοποριακά προϊόντα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις των διεθνών catwalk – η CATRICE συνδυάζει την ομορφιά και τη μόδα. Εμπνευσμένη από τα διεθνή σχέδια για τη φετινή φθινοπωρινή / χειμερινή σεζόν, η CATRICE εστιάζει στις πέντε κυρίαρχες τάσεις προσφέροντας πολλά νέα must προϊόντα: με τη Glow Dewy Glitter – EFFECT², η CATRICE προσφέρει ποικίλα ολογραφικά και πρισματικά εφέ για μία ακαταμάχητη λάμψη. Παράλληλα, προσφέρει προϊόντα που επιτρέπουν ένα γρήγορο και αψεγάδιαστο μακιγιάζ ενώ είστε εν κινήσει και ένα INSTAready στιλ. Η BE A PRO συνδυάζει όλα τα επαγγελματικά και καινοτόμα προϊόντα που προτείνουν οι κορυφαίοι make-up artist, ενώ η ATHBEAUTY – XXX proven περιλαμβάνει προϊόντα που μπορούν να αντέξουν ακόμα και στις πιο απαιτητικές αθλητικές δραστηριότητες. Η STORYtelling αφορά τον μεγάλο κόσμο της κοινωνικοποίησης και της παγκόσμιας σύνδεσης νέων και παλιών επαφών που μοιράζονται ιστορίες, στιλ και τάσεις. Τα καλύτερα για τους πιο κρύους μήνες του χρόνου – από την Catrice.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue