Χρήστος Πετρίδης και Αναστασία Γκούβα … οι παρουσιαστές του Charity Glam Fashion & Art

 Μία λαμπερή εκδήλωση γεμάτη μόδα, αγάπη & τέχνη θα παρουσιάσουν ξανά μαζί ο Χρήστος Πετρίδης και η Αναστασία Γκούβα ! Πρόκειται για το φιλανθρωπικό event ‘Charity Glam Fashion & Art” που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 από τον Αθλητικό Σύλλογο ”Πυρρίχιος” στο κτήμα ”ΔΕΚΑ” στον Ασπρόπυργο. Οι δύο αγαπημένοι μας καλλιτέχνες θα περπατήσουν σε γνώριμα μονοπάτια και θα ανέβουν στη σκηνή ακόμη μία φορά για να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν παιδιά που έχουν ανάγκη – κάτι το οποίο κάνουν με μεγάλο ζήλο και ευαισθησία χρόνια τώρα!

Εμείς θα είμαστε εκεί για να απολαύσουμε τη βραδιά, να υποστηρίξουμε τον σκοπόκαι να σας μεταφέρουμε όλα όσα πυρετωδώς ετοιμάζουν για το κοινό οι συντελεστές της βραδιάς !

Φωτογραφικό υλικό: Aris Roupinas Fashion Photographer

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue