Η Chiquita Συμμετέχει Στη Δεύτερη Σεζόν Της Βραβευμένης Με Emmy Εκπομπής Tomorrow’s World Today

 Η δεύτερη σεζόν του Tomorrow’s World Today ξεκινά την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται συναρπαστική, καθώς η εκπομπή θα μας ξεναγήσει στις φυτείες της Chiquita σε Γουατεμάλα και Παναμά. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί το Σάββατο, 4 Μαΐου, με κεντρικό θέμα τη διατήρηση της βιωσιμότητας στη διαδικασία καλλιέργειας και συγκομιδής της μπανάνας. Η Tamara Krinsky, η ρεπόρτερ του Tomorrow’s World Today, θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Γουατεμάλα για να μάθει τα πάντα σχετικά με την διαδικασία και τον τρόπο με τον οποίο η μπανάνα φτάνει από την φυτεία στο κατάστημα, και εν τέλει σε εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στο Tomorrow’s World Today, μια πρωτοποριακή εκπομπή για τους καταναλωτές που εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο όλες οι καινοτόμες εταιρείες χρησιμοποιούν φυσικούς και τεχνολογικούς πόρους για να δημιουργήσουν μια περισσότερο βιώσιμη κοινωνία,» σχολίασε ο Carlos Lopez Flores, Πρόεδρος της Chiquita. «Η εκπομπή θα επικεντρωθεί στο τι βρίσκεται πίσω από το Μπλε Αυτοκόλλητο της Chiquitaκαι θα σας ταξιδέψει στην συναρπαστική πορεία της μπανάνας Chiquita από τις φυτείεςστους Τροπικούς μέχρι τα σημεία πώλησης σε όλες τις αγορές που εξυπηρετούμε. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτό που κάνουμε στην Chiquita και, πάνω απ’όλα, για τον τρόπο που λειτουργούμε, δημιουργούμε και επιτυγχάνουμε αποτελέσματα με αυξανόμενα βιώσιμο τρόπο. Απολαύστε λοιπόν την εμπειρία!»

Η Chiquita θα εμφανιστεί και σε επόμενο επεισόδιο της σειράς παρουσιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η υψηλή τεχνολογία στη διαδικασία παραγωγής. Για παράδειγμα θα παρουσιαστεί η εφαρμογή της τεχνολογίας GPS τόσο στη διαδικασία του ψεκασμού από αέρος, όσο και στη διοχέτευση της σωστής ποσότητας λιπασμάτων και παρασιτοκτόνων ακριβώς στα σημεία που χρειάζεται, βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο την αποδοτικότητα και μειώνοντας ταυτόχρονα τον αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή Tomorrow’s World Today είναι φέτος υποψήφια για τα βραβεία Daytime Emmy 2019 και αναμένεται να επιστρέψει για δεύτερη σεζόν στις οθόνες μέσα από το κανάλι Science Channel. Για τους θεατές που θέλουν να παρακολουθήσουν back-to-back όλα τα νέα επεισόδια μπορούν να συντονίζονται στο κανάλι κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί για τις επόμενες πέντε εβδομάδες μετά την πρώτη προβολή του επεισοδίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την Chiquita μπορείτε να βρείτε στην σελίδα www.chiquita.gr αλλά και στο Facebook: Chiquita Hellas

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue