Likewomangr dermalife520 b7b39045

Christmas loading: Αποκτήστε νεανικό σφριγηλό και λαμπερό πρόσωπο αυτές τις γιορτές και εκμεταλευτείτε σούπερ προσφορά

Όταν το ζητούμενο είναι ένα ξεκούραστο και λαμπερό πρόσωπο, η μεσοθεραπεία στο ιατρείο του Δρ. Γεώργιο Παπαγεωργίου είναι η καλύτερη απάντηση

Οι γιορτές πλησιάζουν και ποια από εμάς δε θα ήθελε ανανεωμένη λαμπερή επιδερμίδα, τόσο δροσερή που να μας κάνει να φαινόμαστε μέχρι και 10 χρόνια νεότερη, για να εντυπωσιάσει στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς;

Τους χειμωνιάτικους μήνες άλλωστε παρατηρούμε το δέρμα μας να αφυδατώνεται, να δείχνει πιο θαμπό και λιγότερο υγιές. Λόγω της πτώσης της θερμοκρασίας και του ξηρού αέρα η επιδερμίδα στρεσάρεται και το πρόσωπο δείχνει ξηρό και χωρίς λάμψη.

Ο Δρ. Γεώργιος Παπαγεωργίου μας προτείνει το Dermalife 520 για ενυδατωμένο και αναζωογονημένο δέρμα. Είναι ευκαιρία, να κάνεις στον εαυτό σου ένα «δώρο» ομορφιάς αυτές τις γιορτινές μέρες. Μην ξεχνάς ότι ισχύει η Χριστουγεννιάτικη προσφορά 5+1 δώρο.

Πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά τι είναι το Dermalife 520 και ποια τα πλεονεκτήματά του.

Ανώδυνη Μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Dermalife 520 είναι η μη χρήση βελόνας. Η μεσοθεραπεία χωρίς βελόνα είναι μια ανώδυνη, μη επεμβατική τεχνική, όπου φυσικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, ομοιοπαθητικοί παράγοντες και φαρμακευτικά προϊόντα περνούν στο στρώμα του λίπους και του συνδετικού ιστού κάτω από το δέρμα. Το δέρμα θρέφεται με παράγοντες όπως το υαλουρονικό οξύ, το μαγνήσιο και πολλές ακόμη βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

-Χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό πιστόλι μεσοθεραπείας με ειδικές κεφάλες από Τιτάνιο που έχουν μικροτσίπ με πολλαπλούς πείρους για να παρέχει τα θεραπευτικά συστατικά στην επιδερμίδα. Τα συστατικά μπορούν να φτάσουν στο υποδόριο στρώμα μέσω υψηλής πίεσης. Το ειδικό πιστόλι μεσοθεραπείας, μπορεί να αναστρέψει τη γήρανση του δέρματος, να δημιουργήσει κολλαγονογέννηση, να αφαιρέσει τις ρυτίδες και τις κηλίδες, να βελτιώσει σημαντικά την κουρασμένη, θαμπή επιδερμίδα.

-Δημιουργεί με την τεχνολογία της ηλεκτροδιάτρησης και των Ραδιοσυχνοτήτων – Electroporation & Radiofrequency Tech- ένα αποτελεσματικό, ανώδυνο και μη επεμβατικό lifting effect.

Τεχνολογία EPM

Η Ιατρική συσκευή μεσοθεραπείας DermaLife 520 υιοθετεί την τεχνολογία EPM. Το EPM (Electroporation Microchip) είναι μια τεχνολογία που συνδυάζει τη διαδερμική ηλεκτροδιάτρηση με μικροτσίπ τεχνολογία.

Η τεχνολογία EPM μπορεί να διεισδύσει στο προστατευτικό φράγμα της επιδερμίδας για να δημιουργήσει μικροκανάλια, μέσα από τα οποία, γίνεται η εισαγωγή των θρεπτικών συστατικών στον υποδόριο ιστό του δέρματος, διεισδύει δηλαδή στο μέσο της επιδερμίδας.

Μετά την απορρόφηση αυτών των συστατικών από την επιδερμίδα, επιτυγχάνονται τα αποτελέσματα της θεραπείας, όπως η προώθηση της κυκλοφορίας των τριχοειδών, ο επιταχυνόμενος μεταβολισμός των κυττάρων και η αντοχή τους κατά της γήρανσης. Αποτέλεσμα είναι η άμεση βελτίωση στο ξηρό, θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα και ταυτόχρονα η λείανση των λεπτών γραμμών.

Το DermaLife 520 RF (radiofrequency) χρησιμοποιεί την τεχνολογία RF διπλού πυρήνα 4Mhz.
Η χρήση των ραδιοσυχνοτήτων γίνεται με το πιστόλι του DermaLife 520 αφού μπορεί και διοχετεύει ενέργεια στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Δημιουργούνται διαθερμικά κύματα, τα οποία ενεργοποιούν τους ινοβλάστες και προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. Η λειτουργία RF προσφέρει σύσφιξη, οι ρυτίδες απαλύνονται και το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται. Το δέρμα ανακτά τη νεανικότητα και τη σφριγηλότητά του. Τα κύματα ραδιοσυχνότητας φτάνουν απευθείας στο βαθύ στρώμα του λιπαρού στρώματος του δέρματος, βελτιώνουν τη δομή του λίπους και διαλύουν το επίμονο λίπος σε βάθος, μειώνοντας τον όγκο της λιπαρής μάζας.

Η ένταση RF στο DermaLife 520 μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα, με αποτέλεσμα να ανοίγουν γρήγορα οι πόροι του δέρματος και τα θρεπτικά συστατικά να διεισδύουν γρήγορα στο κύτταρο του δέρματος προκαλώντας τη σύσφιξη του.

Διαδερμική Τεχνολογία Μικροτσίπ

Με βάση τη μέθοδο μεσοθεραπείας η συσκευή χρησιμοποιεί διαδερμική τεχνολογία μικροτσίπ για να εισχωρήσει με μη επεμβατικό τρόπο θρεπτικές ουσίες (Υαλουρονικό οξύ, αντιγηραντικό και λευκαντικό ορός, κ.λπ.) στο μεσοδερμικό δέρμα.
Το microchip καλύπτει όλη την περιοχή της επιδερμίδας παρέχοντας ολοκληρωμένα την σωστή κατανομή των θρεπτικών συστατικών. Η κεφαλή καλύπτει όλη την περιοχή που θέλουμε να φροντίσουμε, ενώ με τη μέθοδο των πολλών νυγμών γίνεται και σε συγκεκριμένα σημεία.
Υπάρχουν 2 κεφαλές. Η 1η αφορά εφαρμογές στο πρόσωπο, ματιά και η 2η την περιοχή του σώματος.

Πλεονεκτήματα Dermalife

• Ασφαλές στη χρήση
• Είναι ανώδυνη μεσοθεραπεία, αποφεύγεται η πρόκληση μωλώπων και οιδημάτων, υπάρχει σοβαρή μείωση του ερυθήματος που προκαλείται από τις βελόνες
• Μετά από μία μόνο θεραπεία, το δέρμα είναι ενυδατωμένο και αναζωογονημένο, οι μεγάλοι πόροι και το τραχύ δέρμα βελτιώνονται σημαντικά. Το δέρμα δεν είναι πλέον ξηρό και ξεφλουδισμένο και η ικανότητα συγκράτησης νερού αυξάνεται
• Μετά από δύο μήνες θεραπείας επιτυγχάνεται μια ενυδατωμένη και λεία επιδερμίδα, οι ξηρές και λεπτές γραμμές μειώνονται, το δέρμα ανυψώνεται και δημιουργείται σύσφιξη
• Αντιμετωπίζει τις λεπτές ρυτίδες και γραμμές, συσφίγγει την επιφάνεια του δέρματος, μειώνει το μέγεθος των πόρων, βελτιώνει την επιφάνεια του δέρματος, αυξάνει την ενυδάτωση, μπορεί να μειώσει τις δυσχρωμίες και έχει τη δύναμη να αντιστρέφει τα σημάδια της γήρανσης
• Τοκοίλο μικροτσίπ διαπερνά το κερατοειδές, σε συνδυασμό με την τεχνολογία ηλεκτροδιάτρησης οδηγεί τα θρεπτικά συστατικά στο μεσοδερμικό στρώμα, βελτιώνοντας περίπου το 84% του ρυθμού απορρόφησης σε σύγκριση με την παραδοσιακή τεχνολογία
• Το DERMALIFE 520 εξασφαλίζει ότι τα θρεπτικά συστατικά έχουν υψηλότερη απορρόφηση – χωρίς σπατάλη των υλικών μεσοθεραπείας
• Είναι μια θεραπεία μεσοθεραπείας χωρίς βελόνες που χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό electroporation και καινοτομεί με την τεχνολογία EPMmicrochip, διαδερμικής κοπής με λέιζερ
• Οι βελόνες νανοκλίμακας συντελούν στο να εισχωρούν τα αντιγηραντικά προϊόντα στο βαθύ δέρμα, χωρίς να το καταστρέψουν και χωρίς παρενέργειες. Παράλληλα αυξάνουν τα επίπεδα κολλαγόνου έτσι ώστε να δημιουργηθεί νέο αναζωογονημένο και νεανικό δέρμα
• Διεγείρει το σχηματισμό αιμοφόρων αγγείων, την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει τη μοριακή δομή των κυττάρων
• Η συσκευή διαθέτει οθόνη LCD υψηλής ευκρίνειας και είναι πολύ εύκολη στη χρήση

Επιστημονικές Αναφορές

Σύμφωνα με δημοσίευση στο American Journal of Mesotherapy από τον Dr. Gustavo Leibaschoff (President of the International Union of Lipoplast και Director of the International School of Mesotherapy) κάποια από τα πλεονεκτήματα της Μεσοθεραπείας με όπλο είναι τα εξής*:
1. Ταχύτητα: Γρηγορότερη μέθοδος από τις χειροκίνητες ενέσεις
2. Ακρίβεια: Παρέχει ακριβείς δόσεις φαρμάκων με κάθε ένεση
3. Συνοχή: Επιτυγχάνει το ίδιο βάθος διείσδυσης σε κάθε ένεση
4. Άνεση: Πιο άνετη μέθοδος και για τον ιατρό και για τον ασθενή

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210-9249994 και να κλείσετε το ραντεβού σας, ή να επισκεφτείτε το ιατρείο του, Ομήρου 51 & Σκουφά, Κολωνάκι.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις θεραπείες και να δείτε ποια σας ταιριάζει.

www.papageorgioug.gr

Facebook DrGeorgiosPapageorgiou

Instagram drgeorgiospapageorgiou

Youtube 

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue