Καλοκαιρινό Coctail Party Στο Elena Makri Mykonos Flagship Store

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ COCKTAIL PARTY ΣΤΟ ELENA MAKRI MYKONOS FLAGSHIP STORE

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 το Elena Makri Mykonos Flagship store στη Μύκονο (Καλογερά 19, 846 00), πραγματοποίησε ένα καλοκαιρινό event για τους φίλους του brand που βρίσκονταν στο Νησί των Ανέμων, με αφορμή την παρουσίαση της συλλογής Summer 2019. Οι Έλληνες και ξένοι λάτρεις του brand ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οικοδέσποινας και σχεδιάστριας, Έλενας Μακρή, και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα συλλογή και τα ιδιαίτερα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για τα ρούχα −κυρίως μεταξωτά και φτιαγμένα τα περισσότερα στο Σουφλί.

Η νέα συλλογή Summer 2019 περιλαμβάνει εντυπωσιακές αέρινες δημιουργίες, εμπνευσμένες από την αρχαία Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Οι δημιουργίες Elena Makri Mykonos φιλοξενούνται στα μεγαλύτερα διεθνή shopping sites (net-a-porter.com, barneys.com, modaoperandi.com και nancymeyer.com), ενώ εκτός από την Ελλάδα, είναι διαθέσιμες και σε μεγάλες boutique και εμπορικά κέντρα της Αμερικής, της Ασίας, της Καραϊβικής, του Μεξικό, της Ισπανίας, της Αγγλίας, της Κύπρου, του Ισραήλ, της Τουρκίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Σχετικά με το brand Elena Makri Mykonos: Οι δημιουργίες Elena Makri Mykonos βασίζονται σε μια εξίσωση ελληνικής απλότητας και υψηλής ποιότητας. Tα περισσότερα από τα ρούχα της συλλογής κόβονται και ράβονται ένα-ένα και γι’ αυτό κανένα δεν είναι ίδιο με το άλλο, ενώ όλα τελειοποιούνται πάντα με το χέρι, χρησιμοποιώντας υφάσματα και υλικά υψηλής ποιότητας. Δημιουργίες Elena Makri Mykonos έχουν φορέσει Ελληνίδες και ξένες bloggers, καθώς και διάσημες influencers όπως η Kourtney Kardashian, η Michelle Williams, η Hilary Rhoda, η Bianca Brandolini κ.ά. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue