Η DAVLAS & PaRtners Για Τον Κορυφαίο Οίκο Μόδας CH Carolina Herrera

Η DAVLAS & PaRtners με χαρά ανακοινώνει μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία με τον οίκο μόδας CH Carolina Herrera.

Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνουμε το σύνολο της επικοινωνίας σε προϊοντικό και εταιρικό επίπεδο, τη διαχείριση του Γραφείου Τύπου, τα Media, καθώς και τη διοργάνωση των εκδηλώσεων στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων.

Το πρώτο CH Carolina Herrera κατάστημα στο Golden Hall άνοιξε ο Όμιλος Κωνσταντίνου, o οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate (εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall) και του retail με την εταιρία οικιακού εξοπλισμού ΔΙΑΦΑΝΟ ΑΕ, καθώς και στον χώρο της ένδυσης ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του brand women’secret και του Springfield και σε franchise συνεργασία με την Benetton και την Adidas.

Σχετικά με την DAVLAS & PaRtners:

Στην DAVLAS & PaRtners παρέχουμε δημιουργικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της προβολής στα ΜΜΕ, αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς: Ολοκληρωμένα προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων, Διοργάνωση εκδηλώσεων, Below the line Advertising, καθώς και Media Services. Είμαστε στη διάθεσή σας για εγγυημένα αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue