Δείτε πως να κρύψετε τις γραμμές μαυρίσματος


20 Ιούλ 2017

Εκτός και αν έχετε προγραμματίσει όλες σας τις εμφανίσεις γύρω από τις γραμμές μαυρίσματος που θα αποκτήσετε με τα μαγιό που φοράτε, το πιο πιθανό είναι πως θα καταλήξετε με εμφανή διαφορά χρώματος (ακόμη και αν δεν έχετε κάτσει ιδιαίτερα στον ήλιο), η οποία θα είναι παρούσα σε όλα σας τα σύνολα. Σημάδια από το μαύρισμα μπορούμε να αποκτήσουμε, φυσικά, και εκτός την παραλίας. Στην πρωινή γυμναστική, στην βόλτα, όταν κάνουμε ποδήλατο, όταν βγάζουμε βόλτα τον σκύλο μας κλπ. Όταν, λοιπόν, ο καλός καιρός είναι διαρκές φαινόμενο, είναι πιο δύσκολο να αποφύγουμε τις γραμμές – ειδικά στην ηλιόλουστη Ελλάδα μας. Και, ενώ θέλουμε να αφήσουμε εκτεθειμένα τα μαυρισμένα μέρη του σώματός μας, όμως να καλύψουμε τα υπόλοιπα “χλωμά” σημεία. Ας δούμε, λοιπόν, πως να κρύψετε τις γραμμές μαυρίσματος! ♥

Επιλέξτε ένα wash-off tan

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα self tanners, εκείνα που ξεβγάζονται με το νερό έχουν χρώμα εξαρχής. Δηλαδή, δεν χρειάζεται να περιμένετε για να φτάσουν στο επιθυμητό χρώμα. Για τον λόγο αυτό, είναι τα πιο κατάλληλα προϊόντα για να σας βοηθήσουν  να καλύψουμε τις γραμμές μαυρίσματος. Για τον απλό λόγο πως μπορούμε να ελέγξουμε καλύτερα την τοποθέτηση του χρώματος (καθώς το βλέπουμε) και είναι λιγότερο πιθανό να καταλήξουμε με δυσχρωμίες ή υπερβολικό τεχνητό μαύρισμα σε ορισμένα σημεία.

Κάντε καλή προετοιμασία

Το γεγονός πως αυτό το μαύρισμα μπορεί να ξεβγαλθεί, δεν σημαίνει πως πρέπει να προσπεράσετε την διαδικασία της απολέπισης. Αν έχετε ήδη μαυρίσει φυσικά από τον ήλιο σε ορισμένα σημεία, είστε πιο επιρρεπείς σε ξεφλούδισμα και αφυδάτωση. Επομένως, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα απαλό scrub πριν να εφαρμόσετε το wash off tan. Μην προτιμήσετε scrubs με χοντρούς κόκκους, αλάτι κλπ καθώς απλώς θα ερεθίσετε το δέρμα σας που ήδη έχει καταστεί ευαίσθητο.

Σωστή Τεχνική

Επιλέξτε την φόρμουλα που σας ταιριάζει. Τα υγρά και τα σπρέι είναι τα πιο διαδεδομένα και είναι αρκετά εύκολο να δουλέψετε με αυτά. Αντί, όμως να τα εφαρμόσετε κατευθείαν πάνω στο δέρμα σας, μπορείτε να τα βάλετε σε ένα σκεύος και να χρησιμοποιήσετε ένα stippling πινέλο να την πιο σωστή εφαρμογή τους.

Εσείς πόσες από τις παραπάνω συμβουλές που απαντούν στο ερώτημα “πως να κρύψετε τις γραμμές μαυρίσματος” γνωρίζατε; Πόσες θα ακολουθήσετε στην επόμενή σας έξοδο; 

Οι beauty συμβουλές είναι από την Έλενα Τσακιρίδου ikonomakis.gr

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue