Δείτε πρώτοι το νέο βίντεο της Τζοβάννας Φραγκούλη στο YouTube

Η αγαπημένη YouTuber και παρουσιάστρια επιστρέφει με ένα σατιρικό και ξεκαρδιστικό βίντεο που σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας.

Η Τζοβάννα Φραγκούλη στο καινούργιο βίντεο στο κανάλι της Jovanna’s Wish Channel σατιρίζει με τον δικό της τρόπο την κατάσταση που ζούμε τον τελευταίο καιρό και προσπαθεί να μας χαλαρώσει. Όλοι φοβόμαστε την πανδημία αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η ζωή σταματάει, απλά πρέπει να φανούμε γενναίοι.

Η Τζοβάννα στο βίντεο είναι ειλικρινής με τους αγαπημένους φίλους της, για το φόβο που την διακατέχει και πως την επηρεάζει η τρέχουσα κατάσταση. Η ίδια παροτρύνει να αποδεχτούμε τους φόβους μας, να γελάσουμε μαζί τους αλλά και με τη κατάσταση που μας περιτριγυρίζει ώστε να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω.

Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην πανδημία και όλοι μαζί θα το καταφέρουμε!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue