Δείτε το κολιέ που φόρεσε η Μισέλ Ομπάμα και έφερε αναστάτωση σε όλο το twitter

Το μήνυμα της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα στο διαδικτυακό συνέδριο των Δημοκρατικών ήταν απολύτως ξεκάθαρο και δεν ήταν άλλο από το ότι ο αμερικανικός λαός πρέπει να ψηφίσει «V-O-T-E».

Η Μισέλ Ομπάμα, δεν έμεινε μόνο στα λόγια, καθώς πέρασε το μήνυμά της μέσω του χρυσού κολιέ που φορούσε και ήταν ειδική παραγγελία στην ByChari, ένα γυναικείο brand στο Λος Άντζελες.

Το χρυσό κολιέ έγραφε τη λέξη «VOTE» και φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Οι αναζητήσεις στα social για το κολιέ της πρώην Πρώτης Κυριάς γίνανε ανάρπαστες αφού χτυπήσανε κόκκινο σύμφωνα με την Google. 

Η σχεδιάστρια τόνισε πως, η στυλίστρια της Μισέλ Ομπάμα το είχε παραγγείλει αρκετό διάστημα πριν από την ομιλία της. 

Το κόσμημα στοιχίζει 310 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε εδώ, εάν θέλετε και εσείς να είσαστε μία από αυτές που θα φοράει το ίδιο κόσμημα με την πρώην Πρώτη Κυρία.

Η 36χρονη σχεδιάστρια Χάρι Κούθμπερτ δεν έκρυψε την συγκίνησή της και την περιφάνεια της, όπως ανέφερε στα ΜΜΕ, που φορούσε το δικό της κόσμημα.

Παρακάτω δείτε τις καλύτερες αντιδράσεις για το κολιέ “VOTE” της Ομπάμα. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue